Dziewczyny!
Jakie są wasze ulubione marki i dlaczego?
Piszcie o wszystkim co przyjdzie Wam do głowy i co chciałybyście polecić z czystym sercem
Witaj na forum #teamLOVI!
Dziewczyny!
Jakie są wasze ulubione marki i dlaczego?
Piszcie o wszystkim co przyjdzie Wam do głowy i co chciałybyście polecić z czystym sercem
Chodzi o Marki ubran kosmetykow czy ogólnie wszystkiego?
Czy może ubranek dla dzieci :D
super sukienki w całkiem przystępnych cenach, kobiece i dobre jakościowo - wzory nie oklepane, ale też nie jakieś przesadnie ekstrawaganckie. NaOKO - ciekawe wzory ciuchów, ceny takie sobie, ale jest to powiew świeżości, no i polska marka. Mydlarnia 4 szpaki - kto korzystał z ich produktów, ten wie, że są po prostu mega. Na liście do testowania: Mój kraj taki piękny, Tyszert, Moodbags, Semprearte. Myślę że dość spokojnie mogę też polecić sklep Medicine, Guess - za prostotę i dobre wykonanie produktów. Koszulki abs olutnie uwielbiam z Levisa. Buty - Venezia, New Balance, a niedawno odkryłam OKAB POLAND - buciki gumowe. Jestem w nich zakochana. Idę w tę stronę, żeby całkowicie powiedzieć "dziękuję" sieciówkom w galeriach, a kupować od mniejszych dostawców i głównie zaoptrywać się w rzeczy polskich marek. Idzie mi to coraz lepiej:)
Z kosmetyków polecam serię regenerum: https://www.cocolita.pl/odzywki-do-rzes/regenerum-regeneracyjne-serum-do-rzes-i-brwi-11ml
Zarówno do twarzy, jak i do rzęs. Ma świetne dzialanie :)
Z ubrań polecam HM i Zara. Pierwsze buty Emel, Geox, Primigi, Superfit. Do picia bidon BBox jak już zacznie się rozszerzanie diety.
Jeśli nie dla dzieci polecam sukienki Karolina Garczyńska moja miłość obecnie
wlasnie o jakie marki i czego chodzi :)
bo np torebki - tylko ck, mk albo ochnik, kosmetyki - miya czy loreal, buty - converse, a bizuteria - apart, mk
wiec spora rozbierznosc pytania ;)
Jeśli chodzi o ciuszki to hm,kosmetyki itd to lullalove a smoczki butelki to lovi😀
Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to kupujemy next, george, newbie, sinsay, kiedyś kupowaliśmy też czasem pepco ale jak niedawno kupiłam 3 pack body i się skulkowaly to od tej pory nie kupuje.
Ja swoje ubrania kupuje w george, tom tailor no i czasem innych tommy hilfiger, levis zakezy jakie mi się spodobają ale najczęściej kupuję na zalando także nie muszę chodzić.
Torebki z Michaela korsa, wittchen, dkny, tom tailor używa am że te można nosić ładnych parę lat także można wydać więcej pieniędzy
Buty tak samo chociaż najlepiej mi się chodzi w adidas, tom tailor bądź calvin klein.
Podkład używam z pease aktualnie, fajny był też z Mac.
Staniki kupuje w firmie etam i tego akurat nigdy bym nie zmieniła gdyż jestem zagorzała fanką tej firmy :)
U nas różnie na początku kupowałam w smyku bardzo dużo ubrań i w F&f fajne ubranka dla maluchów teraz jak syn większy to kupuje w H&m, reserved albo zara. Nic się z ubraniami nie dzieje po jednym mogę śmiało ubrać drugie dziecko. Syn pierwszy używał butelek, skoczków z lovi i teraz też będziemy bo się fajnie u nas sprawdziły. Zabawki to roznie wolę droższe żeby na dłużej posłużyły no i drewniane zabawki są bardzo fajne mamy sporo drewnianych
Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to H&M, Reserved, całkiem niezła jakość.
Podkład do twarzy najlepszy z Estee Lauder double wear. Używam od lat i nic z nim się nie dzieje, jest idealny, tylko najlepiej dać pod niego krem nawilżający.
Tak w h&m tez kupuje i bardzo mi się materiał podoba ;))
Monia masz rację takie rzeczy jak torebki jakieś paski takie ubrania tak zwane klasyki które mamy na kilka lat to faktycznie rzeczy w które warto troszkę więcej zainwestować pieniędzy ponieważ nie wymieniamy ich tak często natomiast takie ciuchy które są że tak powiem sezonowe zużywają się szybko i mamy ochotę sobie raz na jakiś czas wymienić bo po prostu nam sie nudzą to ja już w takie rzeczy grubszych pieniedzy nie inwestuje kupuję po prostu to co mi się spodoba nawet za parę groszybo wiem że za chwilkę będę chciała to zmienić
Ja lubię ubranka z hm ale tutaj też raczej chodzi o ubranka bardziej wyjściowe. Niestety gdyby tak ubrać dzuecko w samym hm to trochę wyjdzie. Także ubranka na Codzień, tradycyjnie z pepka i przynajmniej nie szkoda jak się nie dopierze
Oczywiście, że tak ale gdy się kupi lepsza rzecz posłuży ona na nieco dłużej niż rzecz słaba jakościowo
Natalia to w sumie mam podobnie. Takie droższe używamy na wyjścia A te tańsze na co dzień żeby dziecko mogło się pobrudzić i nie było szkoda
My tak samo robimy.. :D
Zakupy do domu zazwyczaj w lidlu, produkty do sprzatania, mycia i pielęgnacji ciała zamawiam internetowo (przyjazne srodowisku i skórze), wiekszosc ciuszków dla dziecka kupuje używane a lepsze dostaje w prezencie, czasem jak już trzeba to kupuje w H&M
ja wole kupic jedna porzadna torebke na rok, niz 5 byle jakich ;P
Ja jestem zdania ze raz a porządnie na kilka lat, lubie rzeczy klasyczne jesli chodzi o ubrania, które zawsze są i będą w modzie. Ubrania dla dziecka to dużo rzeczy kupuje w lumpeksie bo mała szybko rośnie. Spożywcze rzeczy to biedronka czasami lidl
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.