Ulubione kosmetyki naturalne

Oj tak ,mycie  w misce  wodą źródlaną, nosiłam wiadra ze studni to ciocia z babcią krzyczały,że to ciężar na mnie i brzuch będzie bolał:) drewno w koszyku że szopy nosiłam, ahhh....

Kurcze wróciłabym do tamtych czasów... pisanie listów przez wakacje z koleżanką.... ehhh

Wrzucę i tu  info o wycofanych kosmetykach z Vianek i Sylveco :( 

DaNutka, dzięki za info. Muszę przejrzec, bo tez używam ich kosmetyków..  Ciekawe co im tam wyszły za nieprawidlowosci;(...

Też często używam kosmetyków sylveco. Nawet teraz mam dwa kremy z vianka. Na szczęście inne, nie te z listy.

Ja ostatnio nie mam akurat żadnych kosmetyków z tych firm.  

No czasem sie coś zdarza.

Moja mama ostatnio opowiedziała mi o niesamowitym odkryciu, które zrobiła zupełnie przypadkowo. Zawsze dbała o swoją skórę, ale jak każda kobieta, zaczęła zauważać u siebie drobne zmarszczki i przebarwienia. Czasem bywała nieco zmartwiona, że te zmiany stają się coraz bardziej widoczne.

Pewnego dnia, podczas gotowania, mama miała nieszczęście poparzyć się tłuszczem, który prysnął jej w twarz. Była przerażona, że może to pozostawić blizny.  

Szybko zaczęła szukać rozwiązania i natknęła się na krem na blizny po oparzeniach Editt, który znalazła w Konopnej Farmacji na ich stronie.

Zaczęła stosować ten krem, aby uniknąć blizn, ale ku jej zaskoczeniu, zauważyła, że nie tylko oparzenie zaczęło się goić, ale również jej zmarszczki i przebarwienia stopniowo się zmniejszały. Była zachwycona! Okazało się, że krem zawiera wyciąg z cebuli, który pobudza produkcję kolagenu, a to właśnie kolagen jest kluczem do gładkiej i młodo wyglądającej skóry. Dodatkowo krem zawierał też aloes, wyciąg z aceroli i masło shea, co sprawiło, że skóra mamy stała się nawilżona i promienna.

Mama nie mogła uwierzyć, że tak tani produkt, kosztujący zaledwie 24,90 zł, okazał się tak skuteczny. Teraz z czystym sumieniem poleca go wszystkim swoim znajomym, a ja widzę, jak bardzo jest zadowolona z efektów. Dzięki temu przypadkowemu odkryciu, mama nie tylko uniknęła blizn po oparzeniu, ale także odzyskała pewność siebie, ciesząc się piękną i gładką skórą.

Jeśli macie problem z przebarwieniami lub zmarszczkami, naprawdę warto wypróbować ten krem. Można go bez problemu kupić w Konopnej Farmacji, zarówno stacjonarnie, jak i online. Spróbujcie same – efekty mogą Was pozytywnie zaskoczyć!

Ja lubię bardzo kosmetyki z Mustela, najbardziej mi pasują jednak... 

Leno kolejna autoreklama.. 

U mnie sprawdza się Vianek

Czy kosmetyki koreańskie rzeczywiście są takie dobre?

Stosujecie, polecacie?

Co można i skąd stosować do cery mieszanej?

Odkąd zaczęłam stosować kosmetyki koreańskie jestem bardzo zadowolona ze stanu mojej cery. Produkty są pełne naturalnych składników, takich jak ekstrakty roślinne, a także oferują skuteczne rozwiązania dla różnych potrzeb skóry. Moja cera stała się gładsza, bardziej promienna, a przede wszystkim – zdrowo nawilżona. Oczywiście, każda skóra jest inna, ale osobiście zauważyłam dużą różnicę, i nie zamierzam rezygnować z tych kosmetyków.

Z moich ulubionych są to: Muldream, Pureheals i maseczki z Mediheal Polecam poza tym zajrzec sobie tutaj https://dbajnik.pl/maseczki/27 W dobrej cenie można zamówić oryginalne koreańskie maseczki do twarzy :slight_smile:

Hej mam pytanie za mało widzę poleceń podstawowych produktów więc jaki żel pod prysznic kupić który nie ma agresywnego zapachu tylko tak bardziej spa w którym da radę się wykąpać podczas choroby i nie podrażni mnie
A dodatkowo chciałbym spytać się o balsam do ciała który da taki efekt młodej ryżowej skóry

Od kiedy odkryłam żel SVR Topialyse to nie używam niczego innego ma delikatny zapach, nawilża, zastępuje mi też obecnie żel do higieny intymnej i do twarzy. Kupiłam kiedyś przypadkiem, bo był w promocji i zakochałam się. Można kupić dużą pojemność (1 litr) i potem dokupić opakowania uzupełniające. No i dla mnie super, że dzieci od 1 dnia życia też mogą używać - mój synek używa ze mną. Warto jest też kupić sobie dodatkowo odpowiedni kosmetyk do higieny intymnej, najlepiej o delikatnym składzie oraz rekomendowany przez ginekologów: https://carebylavu.com/ I od siebie polecam tutaj serię od Lavu.