Ulubione kosmetyki naturalne

Kosmetyki Vianek właśnie są fajne.

swego czasu stosowałam te kosmetyki MIYA i byłam z nich zadowolona, teraz mam IWOSTIN i bardzo mi podpasował. 

ja jakoś bardzo nie zwracam uwagi czy kosmetyki sa naturalne czy nie. musi mi cos po prostu pasować i tyle, chociaż jak dostaje te kosmetyki do testów to wiekszość jest naturalnych własnie. 

Tak, do testów trafia się sporo fajnych kosmetyków z naturalnym składem (albo chociaż częściowo naturalnym). Chociaż nie wszystkie po przetestowaniu kupiłabym ponownie, to zależy na ile mi coś podpasuje.

a gdzie znajdujecie te konkursy testy?

moze na fb albo ista tam chyba najwieksze żródło? 

Ja zgłaszam się na wizaz.pl (klub recenzentki) oraz na ofeminin.pl (klub ekspertek).

A no i zdarza się w klubie recenzenta Mamo to ja.

no to sa takie najbardziej popularne portale gdzie można coś testować.  tez tam sie zgłaszam, do tego tam gdzie widze na insta lub fcb ze cos mnie interesuje i potrzebuje dla małej 

Ja też się zgłaszam i czasem mi się uda coś dostać i przetestować. :P

Czasem naturalne nie znaczy lepsze, oczywiście nie mówię że naturalne są złe 😁 z zawodu jestem technikiem usług kosmetycznych i oczywiście -

proste i naturalne składy to coś pożądanego, ale czasem to właśnie te kosmetyki potrafią nieźle uczulic, ze względu właśnie np na roślinne składniki. Ja osobiście, jeśli chodzi wlaśnie o te typowo naturalne kosmetyki to pokochałam naszą polską markę - mokosh. Fakt, nie jest to najtańsza półka cenowa ale zdecydowanie warto. Moja skóra je uwielbia. Ale o czym trzeba pamiętać przy tego typu kosmetykach - krótka data ważności. 

Nie znam tej marki ale może warto przetestować. Chociaż z kosmetykami to jest tak że trzeba szukać odpowiednich pod swoją skórę :)

Olalaeknadra tutaj masz rację też, bo jednemu się sprawdzi, a drugiemu niestety nie;/

ja też pierwsze słyszę, może to jakaś nowość 

Dokładnie trzeba dobrac pod Siebie. 

Też uważam, że najważniejsze to dobrać kosmetyki do swojej skóry. Ja wiem, że moja skóra nie lubi się z produktami niektórych firm i tych firm unikam :)

jak naturalne to bielenda :) oczyszczajaca seria blue matcha oraz na zmarszczki diamentowe lipidy

Ja chętnie wyprobuje te kosmetyki mokosh , już raz miałam na nie chcec jak przeglądałam kremy w internecie . Spróbować nigdy nie zaszkodzi ;) 

a macie coś sprawdzonego na trądzik ?

Mama_Wojtusia z naturalnych rzeczy polecam aloes. Jak miałam jakieś wypryski to odrywałam liść i wyciskałam sok i nim smarowałam buzię. Naprawdę pomagało. 

Ja mam ostatnio problem z cerą. Nagle zaczęły wyskakiwać wypryski na twarzy jak i wypadać włosy..  masakra