Ulubione kosmetyki naturalne

olejek arganowy na włosy używam do rozczesywania włosów

bielenda tylko i wyłącznie :) uwielbiam ją bo skład ma genialny, w kazdej drogeri mozna ją kupic no i cenowo nie jest droga a jest wiele serii wiec kazdy cos dla siebie znajdzie. teraz przepadlam na punkcie serii blue matcha :D toniki serum itd

Moje ulubione naturalne top kosmetyki : tołpa , Miya , nacomi ,  Onlybio Bielenda wszystkie dostępne w Rossmanie .

Osobiście od dawna używam kosmetyków z MydłoStacji. Moim faworytem jest serum 3 Sióstr. Bardzo ich cenię za proste i świetne składy, szklane opakowania i rozsądne ceny. 
Mój ulubiony kosmetyk https://mydlostacja.pl/do-twarzy/serum-trzech-siostr/

Tołpa z Rossmanna :)

oddana jestem tylko bielendzie :)

kwintesencja z tym dostepen do bielendy to ja bym jednak nie przesadzala :d zwykle jak cos z niej jest to stare serie nic z nowosci

bez przesady na notino kupisz i nowe i stare serie. wybor jest ogromny

Fakt jest duży ja często kupuję w hebe ale jeśli lepsze marki to Sephora

Niektóre olejki mogą powodowac alergie ( teoretycznie) jednak podobnie jest ze składnikami pochodzenia syntetycznego. Wszystko tak naprawdę zależy tutaj od skóry. Sama jednak widzę znaczną poprawę nawilżenia mojej skóry od czasu od kiedy używam kosmetyków naturalnych. Kosmetyki takie lepiej nawilżają skórę, zauważyłam, ze jest gładsza oraz mam mniejsze objawy alergiczne. Dodam, ze kosmetyki robię sobie sama w domu. Nie jest to takie trudne.
Polecam zerknąć sobie tutaj
https://danlab.pl/nasze-produkty/urzadzenia-grzewcze/komory-klimatyczne/

Na stronie sklepu laboratoryjnego mozna sobie skompletowac własne laboratorium.

Ja kupuję ze skin79 albo z Tołpy czasami Ziaja lubię te kosmetyki i naprawdę mi się sprawdzają mają super skład a przede wszystkim nie wywołuja ani alergii ani podrażnień :) 

Ja lubię te Ewy Chodakowskiej, obecnie testuje szampony i włosy rzeczywiście nabierają blasku, lekkości i objętości. Myślę że warto wypróbować też linie do twarzy :) chociaż lubię też la roshe

Ooo La Roche też uwielbiam. Te kosmetyki to taka wyższa półka z niższej cenie. Naprawdę nigdy się nie zawiodłam na nich. 

Ja używam bardzo molo kosmetyków, wręcz mogę powiedzieć że wcale się nie maluje. Przy małych dzieciach nie było na to czasu a teraz już mi się chyba nie chce hehe

Tak, la roche są dosyć drogie ale wydajne, w internecie można kupić większe pojemności za mniejsza cenę:) warto

Kochana mam już swoje lata i jak szukasz naprawdę dobrych i naturalnych kosmetyków to niestety koszty są spore. Z takich lepszych masz np. idun minerals,  100% pure czy ecocosmetics. Ja często zamawiam na https://bio-klon.pl/

Nie wiem czy są one w pełni naturalne, ale kosmetyki o naprawdę dobrym składzie oferuje Herbapol Polana. Zamówić można je chociażby przez stronę producenta. Świetnie pachną i dobrze działają. Są do tego wegańskie.

Bioderma ma genialne rzeczy do pielęgnacji.  I francuskie Galenic

Jeśli chodzi o naturalne kosmetyki, lubię Sylveco, Vianek oraz Miya :)

Od dawna mi z nimi po drodze - służą mojej skórze, nie podrażniają, po prostu jestem z nich zadowolona. Z Sylveco lubię balsamy, z Vianka produkty do mycia twarzy i kremy, z Miya kremy i serum do twarzy.

dużo dobrego słyszałam o tych kosmetykach Miya.