Ujędrnianie biustu tabletkami

Pytanie głównie do dziewczyn, które takie tabletk ibrały. Czy jest możliwość powiekszenia bistu tabletkami? I czy one mają w składzie może hormony? Niestety ale do porodu i do karmienia miałam naprawdę fajny biust C,a obecnie jest A i wygląda jak dwa puste worki :frowning: Mam bliźniaki, karmiłam wiele miesięcy .

Podpisać się do pytania. Ale chyba nie ma takich tabletek cud.

Witaj, niestety nie słyszałam o takich tabletkach. Chyba, że chodzi o kolagen w tabletkach. Ale bez wiedzy lekarza, raczej powstrzymałabym się od łykania czegokolwiek. Można tylko sobie zaszkodzić. Kolagen tez, jest dostępny w formie płynnej. Można nim smarować biust. Wiem, że odpowiednie ćwiczenia pomagają podnieść i ujędrnić piersi . W Twoim przypadku, powinnaś udać się do specjalisty. Na pewno nie będzie to tanie, ale może pomoże Ci pozbyć się problemu w najmniej inwazyjny sposób, np. zastrzyki z kwasem chialuronowym. Zabieg wstrzyknięcia trwa około godziny, kwas chialuronowy występuje naturalnie w organizmie, więc to nic sztucznego, a podobno efekty są super.

To prawda, najlepiej wybrac się do lekarza medycyny estetycznej, ktory doradzi odpowiedni zabieg. Cwiczenia owszem pomagaja, alw raczej w ujędrnianiu i podnoszeniu piersi, ale z pewnoscia ich nie powiększą.

ja własnie przeglądałam ćwiczenia

Ja kiedyś słyszałam o maści, która miała za zadanie powiększyć biust w krótkim czasie. Ale w to nie wieżę. Jeżeli chodzi o tabletki to nawet gdyby były takie to na pewno by były z hormonami. Moja kuzynka nie rosła wcale i brała tabletki na wzrost i zawierały w sobie hormony. Ale chyba są tabletki na powiększenie biustu. Tylko zostaję się pytanie czy działają.

To wam opowiem śmieszna historyjkę. Parę lat temu kupiłam sobie krem na ujędrnianie biustu po jakiś 2 miesiącach cycku były mega, jędrne duże cudny krem. Rezultat było widać gołym okiem. Wszyscy się mnie pytali o krem - cud i wiecie co się okazało to nie krem był cudem byłam w ciąży…

Hehe to fajny Paulina sobie zafundowałaś zabieg :slight_smile:

moja kuzynka do dziś sie śmieje z mojego kremu hihi

Jest wiele sposobów na powiększenie. Stosuje się masaże i ćwiczenia,ale z wszystkich nieiwazyjnych to chyba właśnie tabletki są najbardziej skuteczne i trwałe. Oczywiście jeśli wybierzesz jakieś porządne a nie jakieś tanie placebo z allegro. A i nie licz, że biust z A powiekszy Ci się do C ponieważ to zbyt dużo. B możesz jeszcze zyskać.

Nie mam takich nadziei ale zależy mi na tym aby biust chociaż trochę poprawił swój wygląd bo nie jest dobrze :frowning: Serum mam, kupiłam sobie te z esotiqa ale po miesiącu nie ma efektu.No może trochę gładsza skóra. Ty brałaś jakieś tabletki?

Tak, perfect bust. Przez 3 miesiące ( jedno opakowanie miesięcznie) Plus dodatkowo masaż i ich serum, które jest bardzo fajne swoją drogą. Biust powiększył się o 1 rozmiar, jędrniejszy. Początkowo nie chciałam w to uwierzyć i przypisywałam to tabletkom anty jakie brałam w tym czasie ale jednak potem uwierzyłam że to jednak te tabletki powiększające bo koleżanka moja tez brała je. I miała taki sam efekt.

fakt perfecta ma dobre kosmetyki ale ze powieksza biust no nie wiem

A biust znowu nie traci objętości jak przestajesz brać?

Nie, jest taki jaki był. Zresztą najlepiej jest na sobie wypróbować. Wcześniej przed zakupem perfect bust czytałam opinie na forach i są zarówno pozytywne i negatywne. Widzą, że na każdego to działa inaczej.

Mi jedynie biust ujedrnil ale nie zwiększył a po przestanie stosowania wrócił do poprzedniej wersji

Przykro mi dziewczyny ale nie ma takich cudów. Moja siostra tak próbowała wszystkiego aż w końcu zrobiła zabieg powiększania piersi u Doktor Żukowskiej. I teraz faktycznie są większe i jędrniejsze, bo po ciążach to miala z jędrnoscia problem

Jako nastolatka zafundowałam sobie kurację, nie pomogło nic.

Czy to jest możliwe?

kiedyś czytałam o tym, zaraz spróbuję znaleźć artykuł na ten temat, ogólnie w tabletkach i maściach by piersi faktycznie zwiększyły swój rozmiar muszą znaleźć się konkretne składniki, jak na przykład kozieradka, czerwona koniczyna, koper włoski, to oczywiście nie wszystkie składniki ale jednak te z cyklu “must have” , te składniki pobudzają gruczoły piersiowe i nieco podnoszą poziom estrogenu, co wpływa na rozrost tkanki piersiowej. To ten artykuł http://powiekszenie-biustu.net/tabletki-preparaty/ tam jest naprawdę wszystko dokładnie i zrozumiale napisane. Ja osobiście uważam, że takie preparaty działają i warto z nich skorzystać.