Uczenie maszynowe

Cześć, jak istotne jest uczenie maszynowe w dzisiejszych czasach ? Czy uczą tego na uniwersytetach? 

Cześć , myślę, że im więcej cyfryzacji naszego społeczeństwa się dzieje, tym więcej miejsca jest dla uczenia maszynowego . Myślę, że to jest przyszłość uczenia maszynowego ! W przyszłości wiele zawodów zostanie przejętych wyłącznie przez maszyny i AI. Dlatego ten zawód związany z uczeniem maszynowym będzie bardzo poszukiwany. Ale teraz na uczelniach nie wprowadza się takich programów, choć czas najwyższy. Jak na razie jedynym sposobem na naukę są różne kursy: https://pl.zecourse.com/category/machine-learning/katowice 

Po co ten spam ?

Nie wiem nawet o co chodzi autorce...

Też czasem niektóre posty mnie zadziwiają 

Jakoś trzeba zainteresować ludzi do wzięcia udziału w kursach...heh 

Ja tez nwm o co chodzi 

Też się zastanawiałam o co chodzi...a tu reklama jakaś...

Masakra bez ładu i składu to Jest napisane 

Nowe konta utworzone i robienie tutaj tylko bałaganu 

Bez sensu jest to, że komuś chce się tworzyć konto żeby dodać post z reklamą, chociaż raczej na takim forum nikt  nie byłby tym zainteresowany :) 

Uczenie maszynowe jest niezrozumiała formą sztuki, wystarczy poczytać może to wcale nie jest spam. Towarzyszy nauce i wiele wskazuje na to, że będzie ono również technologią przyszłości. Możliwości, które przynosi, zmieniają całe dziedziny życia społecznego, jak np. opiekę medyczną, edukację, transport, przemysł żywnościowy i produkcję.

Nelia to niestety był spam bo juz w pierwszym komentarzu poleciał jakis link... takze no sory, ale widac ze co jakiś czas praktycznie te same konta robią takie zagrywki z tymi linkami...