Ja po domu chodz w tych aladynkach są szerokie i wygodne a na miasto kupiłam sobie na selfiroom spodnie wysokie i jestem zadowolona
Na zimę były super tu się zgodzę. Teraz jednak za ciepło no i uciskają mnie bardzo
Ja mam leginsy które mają bardzo wysoki stan że tak powiem i sięgają nad brzuch. Więc dla mnie to na plus ;)
Są dwa rodzaje spodni ciążowych, jedne z takim wysokim pasem na cały brzuch a drugie z szersza gumką ale kończącą się pod pepkiem. Mi bardziej pasowały te na cały brzuch bo się nie zsuwaly. Całe lato przechodziłam w takich spodenkach i spodnavh i nie było mi gorąco. Ale ja nie lubię leginsów nosić gdzie indziej niż po domu.
Kverve też kiedyś nie lubiłam legginsów a teraz tylko one u mnie dominują
Ja leginsy uwielbiam chodz w ciazy mnie denerwują wole luzniejsze zakładać teraz
Ja odkąd jestem mamą kocham leginsy i po domu tylko w nich, na dworze też mi wygodniej w leginsach niż jeansach
Mazią dokładnie ja tak samo ;) o wiele elastyczniejsze nie jeansy. A zimą jak namarzna jeansy to wogole tak trochę nie przyjemnie
Wygodne są, ale mimo to czuję się zawsze w nich jakbym w piżamie wyszła.
Jeansy to moja miłość.
Aneczka w legginsach zima? Bym chyba zamarzła.
Kverve teraz leginsy sa ocieplane;)
Kupiłam sobie tylko spodnie ciążowe. . W lecie normalne sukienki/spódniczki
Kverve mam ocieplane legginsy więc nie zamarzie się ;)
Martyna ja też tylko jeansy mam typowo ciążowe
A ja wczoraj kurcze ostatnie jeansy mam w ktorych jie najlepiej wygladam reszta letnie spodnie ale troche jeszcze pogoda nie bardzo;) choc wczoraj juz sie nad nimi mocno zastanawialam;)
Anita no właśnie co z ta pogoda myślam ze będę smigać w sukienkach a tu lipa pogoda 😂
A widzicie ja nie noszę to nawet się nie orientuję że takie cuda są jak ocieplane leginsy :)
Kverve na się dowiedziałam od kiedy leginsy noszę
Tez mam jedna pare ocieplanych
Kverve oj są i to juz bardzo długo na rynku ☺
Nati dokładnie. Ja już nie pamiętam kiedy kupiłam je i super się sprawdzały.