No ale wiesz można dodawać wątki
Szalik czy komin
Czapka czy opaska
Baleriny czy tenisówki
Nie uważam że jest to spamowanie. Możesz wstawiać wątki jakie chcesz no przecież nikt ci nie zabrania a jeżeli temat jest dla ciebie z jakiegoś powodu nieodpowiedni nie musisz odpowiadać na niego
Tak ale często wtedy piszą że jest powielony . Tak że ok są wątki niech są rozwijane . Ale nie ma co pisać potem innym że są powielane . Fajnie niech forum żyje . I każdy ma daną ochote niech wątek wstawi i nie ma co mu pisać czy jest już taki czy nie . Bo to może rzeczywiście takie wejście na forum i czytanie starych komentarzy nie jest fajne
Ok już napisałam że ja tam aż tak nie mam nic do nowych wątków . I takie czytanie komentarzy wstecz nie jest fajne . Dla tego nie ma co też jak ktoś coś wstawi pisać powielony wątek .
Ale tu też @Mamina ma rację że są wątki do których się wchodzi i żeby dowiedzieć się coś w danym temacie to jest jakiś kosmos bo jest 1000 komentarzy a ponad połowa nie na temat ……
@Kargaw dokładnie tak, nie trzeba w każdym wątku się wypowiadać jeśli komuś nie pasuje to
Ale wracając do sedna to z tą urna jest o tyle spoko że można wiele osób w jednym gronie pochować bo mało miejsca zajmują i na przykład jak masz piwniczkę na 2 turny to urn możesz znacznie więcej
Spokojnie to nie sprzeczka . Tylko uwaga delikatna że mogło być pisanie w jednym po tak to wyglądało że jeden przez drugiego potem wstawił . Ja też zawsze uważałam że jak ktoś wchodzi na forum jakiś temat go interesuje to tworzy wątek i rozmawia na dany temat , a nie że będzie czytał stare komentarze. Tak że fajnie forum żyje . I dobrze że nie jest już zwracanie uwagi na powielanie wątków bo czytanie starych komentarzy pomieszanych rozmów rzeczywiście nie jest fajne ![]()
Dokładnie , ja również nie miałam nic złego na myśli. Po prostu fajnie jak forum żyje , ale szkoda żeby miał się zrobić spam ![]()
A ja odnosząc się do tematu już . To jeśli chodzi o pogrzeb to jestem za tradycyjnym, czyli trumną . Jakoś wizja spalenia ciała bardzo mnie przeraża, wgl temat pogrzebu i decyzji z tym związanych są bardzo ciężkie .
Powielanie watkow dalej jest zabronione. Dlatego przy niektorych redakcja dopisuje - powielony wątek.
Ale to dlatego ze toćka w toćke jest to samo, a gdzie temat wyskakuje ze juz byl to czesto zmieniane sa formy czy zamiast zabawki wpisywane zabaweczki.
Nie no takie zmienianie form nazw to jest akurat śmieszne że ktoś tak robi i widać że na siłę wstawia . A nawet nie zauważyłam jeszcze tak że ktoś tak robił . ![]()
![]()
Sa ju watki : jaki wozek wybrac ,
Pierwszy wozek
Ostatnio watek : pierwszy wózeczek
Takze sa
i o to wlasnie chodzi ze tematem jest wozek, to samo juz pisalysmy w innych watkach.
A tu jest tematyka podobna, trudna, ale jednak da sie to rozbic ![]()
A rzeczywiście z tym wózeczkiem kojarzę . ![]()
![]()
Jak wątki mają też odpowiednią nazwę to łatwiej też przeszukiwać.
Ja ostatnio szukała tematu związanego z pościelą dla malucha. Kiedy kupić i używać. Jest kilka wątków ale żaden który by odpowiedział na mój temat. Znalazłam najbardziej zbliżony, mega stary, odświeżyłam ale żadna z was mi na niego nie odpowiedziała …. Ktoś tylko napisał że też jest ciekawy …… więc to odświeżanie tematów też specjalnie nie działa
To my jako użytkowniczki możemy dopisać powielony wątek albo nowe odpowiedzi. Sama nie jednokrotnie odpisywałam ,powielony watek, dodajesz tagi do takiego wątku nie musi to być redakcja
Można właśnie otagowac że nowe odpowiedzi i w tedy wiemy że wątek odświeżony
Oki to następnym razem spróbuję tak zrobić
Co Was dzisiaj naszło na takie trudne tematy
Pogoda sprzyja
zimno i śnieg …. pochmurno i nostalgicznie
Hm ja bym chyba chciała utnę ![]()
To zadzialalo chyba lawinowo jak gra w skojarzenia.
Wczoraj eutanazja Noelii - stad moj post. Temat trudny, ciezki, bolesny i smutny.
Mysle ze to dlatego kolejne tak ciezkie watki
Ja jakoś bardziej jestem przekonana do trumien, ale to chyba dlatego, że nigdy nie byłam na pogrzebie, gdzie chowano kogoś w urnie.
Na właśnie w zeszłym roku byłam na dwóch takich pogrzebach.