Ja widzę różnicę między pierwszym, drugim a trzecim... Teraz mam 5latke i 2latke. I odpoczywać chyba wieczorem kiedy wszyscy śpią, a zazwyczaj w tedy padam. Przy dzieciach ciężko jest odpoczywać, przeżywać ciążę. Ona leci w tedy innym tempem
Z małymi dziećmi to ogółem czas leci jakby dwa razy szybciej.
Kurde nie wiem co to nudnosci, nie mialam ich
Moje kuzynki za to pół dnia przy porcelance wisiały :(
U mnie to samo. No może z kilka razy się zdarzyły lekkie mdłości jak za długo nie jadłam, ale to naprawdę na palcach jednej ręki można policzyć.
U mnie pojawił się jeden 'zrzut' po galaretce z owocami leśnymi. Coś mi tak widocznie nie pasowało. Ale mąż był przerażony. Całą ciążę nic a tu w 7 miesiącu wymioty :)
Ostatnio miałam mdłości z rana ale teraz w 37 tc
Anno , to już coraz bliżej jak dalej :)))
Hehhe Aneta ,zrzut- dobre ;)
Anka to u ciebie już można powiedzieć na dniach. Termin jak dobrze pamiętam, na początku sierpnia
Termin mam na 3 sierpnia to jest dzień urodzin mojej najstarszej córki 😊
Jak fajnie by było, gdyby udało się urodzić tego samego dnia. Dzieciaki mogłyby wspólnie obchodzić urodziny :)
Ależ by się złożyło, gdyby w ten sam dzień miały urodziny:)
A wracając do tematu już tak chwaliłam swoją cerę, a znów pojawiły mi się niedoskonałości i nie wiem jak je zwalczyć. Od pewnego czasu zauważyłam, że sporo osób używa takie plasterki na pryszcze. Miałyście z tym styczność? Możecie polecić? I gdzie to kupić?
Ja mam właśnie kumpele, która ma dziś i rok po roku ten sam dzień urodzin. Drugi kolega ma dwójkę pierwszych też urodzonych tego samego dnia i się śmiali z niego,że ma super cela haha
Lea, z plasterkami nie mialam, ale mogę polecić taki punktowy żel na pryszcze z La Roche Posay - Effeclar.
Podobnie jak Inka . Słyszałam o dobrym działaniu z La Roche Posay ale nie próbowałam
Córki kuzyna mojego narzeczonego używają plasterki gwiazdki na pruszcze ,ale to są nastolatki więc im to nawet pasuje , sama nawet nie wiem co to za firma.
Ja mogę polecić suplement Asecurin Skin, bardzo mi pomógł i zniwelował wypryski.
O ja nie miałam zadnych
Z Biodermy krem jest świetny ale i tonik do wyprysków polecam z Eveline :) u mnie na skórze niwelują zaczerwienienia.
Córka moja też tych gwiazdek używa one w Rossmanie są ale nie wiem co to za firma. Uważa że jej pomagają