Czy któraś z mam stosuje podczas karmienia piersią serum tołpa liftigujące biust? Podczas ciazy bardzo dbalam o piersi, no ale teraz jak karmie to dbam o cale cialo, a piersi jakos omijam… Sama nie wiem czemu. No i tak sie zastanawiam nad tym kremem. stosowalyscie, a moze stosujecie. Jesli tak jakie sa wasze odczucia? Moje piersi pozostawiaja wiele do zyczenia…
Nie martw się. W czasie karmienia piersią to chyba każda z nas tak uważa a jeśli już mija ten okres że piersi robią się twardsze jeśli dłużej nie karmimy, bo piersi się przyzwyczaiły już, to już cały czas mają wygląd taki że wolimy nie patrzeć
Tylko ze ja juz przed ciaza mialam z nimi problem. To po ciazy i po karmieniu chyba do pepka beda wisiec… ;p
Też tak myślałam he he ale tak nie było ładnie mi się wszystko jakoś wciaglo ze tak powiem . Ważny jest masaż by je ujedrnic. Masuj je pod prysznicem by pobudzić wszelkie gruczoły do pracy.
Co do kremów ja nic nie używałam i nie narzekam. Ogólnie rzecz biorąc tolpa ma dobre kosmetyki. Jednakże jeśli nadal karmisz to musisz sprawdzić które możesz. Jak głęboko ten krem wchłania i jak działa. No i wybierać taki najbardziej naturalny
Tak sie nad nim zastanawialam bo akurat jest na promocji z karta rossne za 21 zl, krem taki w rozowym opakowaniu (nie pamietam nazwy) stosowalam w ciazy i jakos nie zachwycil mnie. No staram sie masowac - jak uzywam peeling kawowy domowej produkcji to tez delikatnie masuje nim piersi podczas kapieli. Skora jest delikatna ale chyba nie ujedrnia sie. ;p
Używaj też dopasowanych stanikow by te piersi nie miały tzw luzu dużego . A do spania np jakiś sportowy by Cię nigdzie nie uwieral. Ja ostatnio kupiłam sobie bardzo fajny stanik - miał znaczek "pomocna dłoń ". Chodzi o to że w środku jest tak fajnie wyprofilowany ze ta pierś tak ładnie w nim się układa i wogole. No ja jestem zadowolona, jest mega wygodny - jakbym stanika nie miała he he
A te masaże i peeling stosuj systematycznie - wówczas jest efekt . I wiadomo ze nie od razu
Grunt to również nastawienie może nie będzie tak źle po odstawieniu od piersi …
Stosowałam w pierwszej ciąży, czy dał jakiś spektakularny efekt? Ciężko powiedzieć, bo i piersi w ciąży mi się nie zmieniły praktycznie. W drugiej ciąży zdecydowanie powiększyły swój rozmiar, i teraz używamy kremu do biustu z organique zobaczymy jak się sprawdzi. Dla mnie najważniejsze, żeby rozstępy się nie zrobiły. Robię też regularnie peelingi własnie.