Zależy jaki samochód kupujesz, bo jak używany to bardzo możliwe, Jeżeli taki z salonu No to troszkę mniejsza część
Ale słuchaj jeżeli coś się dzieje to bez problemu wymieniają ci części, nawet po gwarancji często naprawiają za darmo więc widać, że firma jest Solina.
O No nareszcie mam z kim porozmawiać i powymieniać się sprawdzonymi przepisami.
czy jest coś Co uwielbiasz robić w termomiksie i robisz to naprawdę często?
Ja praktycznie codziennie coś robię w termomiksie już nie mówiąc o tym, że regularnie robię Sama jogurt naturalny, masło, zdarza mi się, że jeszcze piekę bułki Czy chleb samodzielnie Używam go do najprostszych codziennych czynności na przykład posiekania sobie cebuli czy zrobienia surówki do obiadu … nie wyobrażam sobie życia bez niego
Bardzo często gotuję ryż w koszyczku, bo mój mąż bierze do pracy z kurczakiem prawie zawsze
Ogólnie to gotuję zupę ogórkową z kiszonego ogórka, ze świeżego też robiłam jest fajna.
Sernik rosa jest fajny, szarlotka też. Wczoraj robiłam Mufinny z czekoladą - dobre wyszły, mąż stwierdził, że ciepłe to wgl pycha
Sernik rosa mam zamiar zrobić po raz pierwszy w te święta. Mam nadzieję, że wyjdzie tak pysznie jak wszyscy o tym mówią
Muffinki reż lubię.
zupa ogórkowa najlepsza na świecie.
Ja teraz bardzo dużo eksperymentuję. Uwielbiam czarować sobie warzywa i do tego ugotować ryż i podsmażyć z odrobiną masła i dużą ilością kopru na patelni. Pycha.
Zamarancza jak robisz budyń jaglany? Ja uwielbiam kaszę jaglana na mleku z rana. Czy teraz przy 2 miesiącu karmienia piersią mogę spokojnie zjeść coś takiego ?
Moja mama jak robiła sernik z rosą to wyszła jej taka piękna rosa, a jak ja robiłam niestety nie wyszła podejrzewam, że była zbyt mała różnica temperatur…
Jak będziesz go robić z sera gotowego np z Biedronki ja robiłam to nie dawaj mleka albo bardzo mało, bo masa będzie za rzadka
ooo robiłam też bułeczki słodkie z serem, pyszne na ciepło na śniadanko!
w TM robię też Fasolkę po bretońsku, kiedyś robiłam kartacze - nawet niezłe wyszły. Oczywiście kopytka, naleśniki, kluski śląskie, ostatnio schab na parze w sosie miodowym - mężowi smakowało
Latem uwielbiam robić lody, lemoniade - próbowałaś pewnie?
Z zielonego jadłam, dobry jest krem z brokułów też jest dobry
Ooo robiłam ostatnio ciasto czekoladowe! Jest mega bardzo czekoladowe:)
Tiramisu jest fajne, tylko słabo mi sie chyba serek ubił jak robiłam latem drożdżowe z truskawkami pyszne
Ja ogólnie nie przepadam za zupami krem i tak samo u mnie w domu nie przepadają za takimi zupami dlatego też ich nie robię… raz mój mąż postanowił zrobić krem ziemniaczany z boczkiem to cały wylądował w toalecie…
Odświeżam wątek może są tu jeszcze jakieś posiadaczki TM6? Ja sie zdecydowałam na zakup po porodzie, jak przestałam mieć czas na cokolwiek w tym jedzenie i jestem zachwycona :)
Co prawda niektóre przepisy mnie przerażają ilością dziwnych składników, ale większość jest mega prosta i mam frajdę, że wychodzi mi domowa chałka :)
Dziewczyny gdyby któras chciała zobaczyć go na video rozmowie / videoprezentacji nie zobowiązującej chętnie taka Wam zrobię. A jeśli chodzi o slask i okolice Pińczowa w świętokrzyskim to chętnie umowie się na prezentację na żywo i pokaże tym co nie mają co potrafi to cudeńko i opowiem moja historie jak mi pomaga. Jesteś zainteresowana zadzwoń 514074884 jestem przedstawicielem Thermomix
Instagram Pattmazur
A jeśli chodzi o Thermomixa i dania to moim faworytem są bułeczki wrocławskie, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony zabielany, codziennie robię coś innego nie ma nudy, jutro jedziemy z zupa z ogórków kiszonych.
patrycjap zrobiłaś mi smaka.....teraz chyba sama zacznę się zastanawiać nad kupnem...a pisząc okolice sląska to jakie rejony bo ja też jestem ze śląskiego ale koło bielska białej....
W sumie teraz mamy czasy pandemii i większość ludzi jest na kwarantannie, mamy teraz taka akcje i robimy prezentacje przez video, zooma, Skype, messengera. Jakbyś chciała taka prezentacje oczywiście darmowa i niezobowiązującą, napisz na instagrama Pattmazur. Można kupić po takiej Thermowizji Thermomixa przez linka, w którym sama wybierasz czy chce za przelew czy raty. Ja niestety jestem w rejonie Katowice Sosnowiec Dabrowa Czeladz Jaworzno Będzin, mogę też Pińczów i okoliczne wsie ze świętokrzyskiego bo tam często bywam :) choć po nowych obostrzeniach i po tym ile ludzi obecnie przebywa na kwarantannie trochę boję się jeździć na wizyty na żywo.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.