Termos

Czy są tu mamy dzieci w wieku wczesnoszkolnym? Potrzebuje poleconego termosu że słomką lub zwykłego żeby dawać dziecku do szkoły ciepłą herbatę. Miałam termos ze słomką tescoma ale słabo trzymał ciepło a po wlaniu gorącej herbaty wyciekała ona słomką.

Ja kiedyś czytałam opinie bardzo dobre o termosie tym z canpolbabies, dużo osób go polecało, niestety go nie mam ale myślę o jego zakupie 

Z canpol mam termos na posiłki i jest świetny długo trzyma ciepło 

również słyszałam że z canpola są fajne i długo trzymają ciepło

Fajne termosy szczelne i trzymające ciepło są z Duka, ale nie wiem czy mają opcje że słomka? Warto sprawdzić 

Ja również mogę szczerze polecić termos z Campol Babies. Jest bardzo dobry, naprawdę długo trzyma ciepło posiłków. No i są całkiem solidnie wykonane.

Myślę że canpol ma super termosy ewentualnie trochę droższy produkt to bbox ale też dobry chodź ja bym kupiła tańszy bo jakość ich jest na równym poziomie 

Mamy termos z Canpol babies i polecam dobrze trzyma ciepło nie ulega uszkodzeniu dobra jakość 

Tylko że wy dziewczyny piszecie raczej o tym termosie z Canpol na jedzenie, a Kasia pyta o termos na herbatę i to najlepiej ze słomką. Także ten z canpola na pewno się nie sprawdzi bo dziecko się obleje jak będzie chciało nalać herbatki a już nie mówię o tym żeby napić się z termosu bezpośrednio

Nie z tego co kojarzę Canpol ma termos z rurka trzymający ciepło chyba dobrze mówie https://m.ceneo.pl/88401442 chodzi mi o ten nie o ten termos na posiłki :)

Np. Ten 

Również polecam termos firmy canpol .

Z canpola jest super

No właśnie to widzę że dobrze każda miała na myśli ten sam kubek :) on jest super i świetnie trzyma ciepło :) a cena także adekwatna do jakości 

A to ja myślałam że mówicie o tym żółtym nowym na posiłki :) takiego nie widziałam. U nich na stronie także sorki! 

Fajnie że wrzucacie linki lub zalecie żeby to właśnie było wiadomo o czym mowa;)

To jest poprzednia chyba kolekcja jakaś nie było mnie na forum wtedy jeszcze ale często w sklepach można go dorwać dzieciecych 

Jeśli chodzi o termos butelkę to najlepszy jaki mieliśmy to z Canpol babies z chowana słomką dobrze trzymający ciepło . Z uchwytem zawieszką . https://allegro.pl/oferta/canpol-bidon-termiczny-z-silikonowa-rurka-300-ml

To pewnie dlatego nie ma go już na stronie canpolu. Jak wpisałam termos to właśnie tylko ten żółty jest i dlatego pomyślałam że przecież w tym się herbaty raczej pić nie da :D

Ale na internecie można go kupić bez problemu tak samo w sklepach stacjonarnych z produktami dla dzieci :) świetny jest i długo trzyma ciepło więc ma dużo poleceń i dobrych opinii 

Widzę, że dużo osób poleca termos firmy canpol więc pewnie też za jakiś czas będziemy musieli się w niego zaopatrzec. Już na zewnątrz chłodno więc nawet do wózka na spacer myślę, że by się przydalo mieć coś cieplejszego pod ręką dla dziecka do picia :)