Nie znalazłam takiego tematu, jest głównie poruszany w wątkach termos na wodę, a ja szukam termosu na jedzenie dla małej. Czy macie do polecenia jakiś termos, w którym mogę zabrać zupkę, obiadek albo kaszkę i nakarmić mała łyżeczką? Jesteśmy na słoiczkach i tak sobie radzimy ale mała jest większa nie wszystko też może jeść więc mamy spore ograniczenia z tym i myślę nad tym że jakbym jej sama ugotowała i spakował w taki termos to mogłabym takie danie jej podać gdziekolwiek, nie myśląc o tym czy mam gdzie podgrzać.
Widzialam ze sa bboxa ale nigdy nie uzywalam tej firmy.
Wiele osob mowi ze placi sie za firme a jest duzo tanszych odpowiednikow tak samo dobrych.
Ja termosy na picie mam firmy Kamille i widzialam ze jest termos na jedzenie/ zupe i planuje go kupic mezowi na swieta.
Termos na picie z tej firmy 10h trzyma cieplo bez problemu
Miałam kiedyś zwykły termos właśnie z tej firmy która @Mamina poleca. Trzymał ciepło naprawdę długo i był u nas kilka lat w sumie nawet nie wiem gdzie on się podział
pytanie też czy chcesz termos taki jak na zupę czyli zwykły z szerszym wlewem czy taka jakby miseczka. Ma Facebooku bardzo polecali tą firmę smiki i są typowo dla dzieci takie termosiki
Bardzo polecam esbit - solidna, niezastąpiona marka ![]()
Ja polecam zarówno kubki jak i termosy na jedzenie z Kambukka - super trzymają ciepło. Używam go osobiście i jestem bardzo zadowolona. Ale to pojemnosc 600ml.
Mniejsze pojemności testowaliśmy z b.box i też nam się fajnie sprawdziły - termosy są od razu z wideczykiem