Termometr na podczerwień

Dziewczyny chce kupić nowy termometr na podczerwień wcześniejszy nasz do uszu z brauna zaczął wariować i źle pokazywał temperaturę macie jakieś sprawdzone firmy ?

Ja kupiłam z babyono, póki co się sprawdza :)

Wlasnie ja też potrzebuję nowego termometru bo mój co pomiar pokazuje inną temperaturę nawet gdy jest to pomiar jeden po drugim. 

Ja mam medivon, ale nie do końca bym go polecała bo lubi różne temperatury pokazywac :/

Ja mam z Haxe i ogólnie jestem zadowolona. 

Ja mam z canpola i jest bardzo dobry 

Ja mam microlife i jest okej. Mam też drugi z canpola i zawsze sprawdzam dwoma przynajmniej . Z canpola też nie jest zły 

Zastanawiam się właśnie nad tym z Canpol babies cenowo jest bardzo przystępny i ma podobno łatwy w obsłudze . Biorę pod uwagę jeszcze jeden firmy diagnostic widziałam że mieli je także na oddziale w szpitalu

can[pola termometr jak najbardziej polecam jest super popatrz sobie opinnie na canpolu na temat tego produktu kilka dziewczyn testowało i są mega zadowolone, wg, mnie plus za niezbyt intensywne światło które sie nakierowuje na czoło dziecka nie rozbudza nie jest zbyt jasne, dodatkowy plus za expresowy pomiar co jest mega cenne przy rozkreconym bobasie;) lekki do reki ;)

Ja mam od niedawna ten termometr bezdotykowy z canpola i uważam, że jest na prawdę super :) Zawsze warto jeszcze mieć drugi by porównać wyniki lub nawet jakiś najzwyklejszy

To chyba mnie przekonacie do termometru z Canpola bo ten z Diagnostic ma podzielone opinie

Ja mam z helpimed i canpola i ten drugi jest w ciągłym użyciu. Jest super i nie zamieniłabym go na żaden inny:p

z canpola

Właśnie sezon zimowy i chorobowy się zbliża więc trzeba się zapatrzyć w termometry, ja muszę też kupić bo mam tylko jeden i co pomiar to inna temperatura

A duże są różnice w tych pomiarach ? Może też weź pod uwagę że miejsca w których mierzysz moglybyc bardziej/mniej ocieplone np często jak podniesie się grzywkę to w tym miejscu jest wyższa temperatura pomiaru. Plus inna jest troszkę  temperatura w uchu/jamie ustnej, a na skórze 

Również polecam termometr z Canpola. Prosty w obsłudze, a  dokładny. I cena nie jest wysoka. Warto zainwestować. Po wcześniejszych doświadczeniach śmiało mogę polecić.

Natomiast jeżeli chodzi o coś innego, to  jeszcze bym poleciła z firmy Microlife, też przystępny cenowo, dobra firma.

Ja mam ten. Bardzo dobrze się sprawdza, polecam.

https://allegro.pl/oferta/termometr-elektroniczny-medivon-timi-coral-czarny-12543893240?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=6c1344ef-077d-4dc4-9d57-97ecbc4402ad#