czy wasze dziec lubią tańczyć? nasza Madzia bardzo lubi tańczyć przy fasolkach i przy disco polo, macha tdedy rączkami i pupą
Magdalenamsl (wątek utworzony: 2014-06-05 09:58; połączony 2014-06-05 16:38) Disco polo czy fasolki ?? Ulubiona piosenka twojego dziecka …
Moja córcia dostaje szału jak słyszy utwór … uwielbiam ja,ona tu jest i tańczy dla mnie , a jaka jest ulubiona piosenka waszych pociech??
Mój synek pierwszy raz zaczął tańczyć przy “Ona tu jest” Weekendu teraz tańczy przy wszystkim a jak piosenka się kończy krzyczy “graj” i pokazuje na wierzę
Taaaaaak kaczuszki to furora u dzieci niunia od małego kaczuszki usłyszy to wstaje ręcę w górę i ka ka ka ka a ma dopiero 14 miesięcy bardzo lubi tańczyć macha pupą w boki do przodu do tyłu już nawet jest bardzo rozrywkowa wszyscy mówią że to ma po mamię sama z resztą puszczam muzykę i w dzień często razem tańczymy z córcią
Uwielbiam śpiewać synkowi jego pierwsza ulubiona piosenka było ( uwaga ) “białe róże” smutna wojenna piosenka musiała wpaść mu w ich potem była kajah a teraz królują Jagódki i ząbka mała. A tańczy do wszystkiego nawet do piosenki z reklam lub muzyki z akurat mijającego nas auta
Emilka uwielbia program jaka to melodia tzn nawet nie musi patrzeć na ekran ,ale słodko tańczy przy piosenkach,a gdy biją brawo bije również:)Chyba wszystkie dzieci lubią bujać i tańczyć w rytm muzyki przynajmniej ja nie znam dziecka któremu muzyka była by obojętna:)Uwielbiam tą dziecięcą radość:)
Mateusz uwielbia piosenkę z bajki “Parauszek i przyjaciele”. Codziennie mu ją włączam na laptopie. Uśmiech zaraz rozjaśnia jego buźkę, wierci się na moich kolanach i macha do pojawiających się na ekranie zwierzątek.
Nasza jak narazie nie tańczy no chyba ze z nami na rączkach i wtedy się bardzo cieszy. Bardzo dobrze jest kiedy dziecko juz od małego rusza się rytm muzyki.Jestem ciekawa jak to będzie u nas. Jeśli chodzi o kaczuszki to dzieci to uwielbiają, tak samo jak kolko graniaste u starszych dzieci.
Ja wam powiem, ze mój Sebastian to rozbraja mnie swoim tańcem ostatnio, ledwo uslyszy jakas melodie a juz tańczy i nam tez kaze… A jakie piruety, no i ma niezle wyczucie rytmu aż dumna jestem, jak skonczy 3 latka to go na jakies tance zapisze bo to aż szkoda…
jak zagra zabawka to moja mała już pupą podskakuje i macha rączkami,jak dzwoni telefon radocha…i kręcenie tyłeczkiem.My uwielbiamy taniec i mała ma to coś.
oj moj sebastian uwielbia “kolko graniaste” albo “stary niedzwiedz mocno spi” no i on jak uslyszy muzyke to zaraz zaczyna tanczyc no i czesto kaze sie brac na raczki, kaze mi spiewac i tanczymy z tymze on juz powie co chce, wszystko jest jasne i proste mysle nawet zeby w przyszlym roku na jakies tance go zapisac
Oczywiście moja 15 miesięczna córeczka tańczy dosłownie przy każdej szybkiej muzyce , najbardziej uwielbia kaczuszki a powoli nawet gdy patrzy na teledysk zaczyna naśladować ich taniec
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.