Drogie Mamy, Drodzy Tatusiowie ![]()
mam pytanie: Czy ktoś z was zdecydował się w ostatnim czasie na wózek Tako Dalga Lift i zechciałby się podzielić swoimi opiniami ?
Pozdrawiam!
Niezdecydowana ![]()
Nie mam tego wózka ale używałam wózka firmy tako i byłam bardzo bardzo zadowolona. Wózek solidny a firma podchodzi bardzo poważnie i rzeczowo do klientk. Koleżanka też miała wózek tej firmy i była bardzo zadowolona
My też mamy wózek z Tako,ale nie ten model. Jesteśmy zadowoleni, wózek solidny, sprawdza się na każdej powierzchni:) Polecam:)
wozeczek ładny ale sam wygląd spacerowego już do mnie nie przemawia ![]()
Niewygodny,zajmuje dużo miejsca,w aucie jest bardzoo nieporęczny. Spacerówka albo nosidełko w stelażu wygląda tragicznie. Testowalam ten wózek,bylam bardzo chętna aby go kupić a jak zobaczyłam u koleżanki czym to pachnie…zrezygnowalam. Ona sama po pół roku użytkowania go sprzedała,bo byl za ciężki i bardzo nieporęczny. Choć wózki Tako są solidne to ten na pewno nie jest dla osoby,ktora chce lekki,zgrabny i zwrotny wózek
Ciesze się,że kilka razy mialam możliwość się nim przespacerowac po mieście,sklepie,lesie i na wsi zanim podjęlam decyzję o kupnie wozka ![]()