Ja sama sobie reguluje brwi i robię hennę mimo permamentego ale lubię podkreślone brwi.. kiedyś byłam u kosmetyczki to zrobiła tak , że każda inaczej wyglądała.. w sumie po permanentnym też jedna jakby inaczej delikatnie wyglądała.. jednak łatwiej teraz mi robić kontury.. gdybym miała obie strony ładne i równe to nie robiłabym makijażu permanentnego tylko hennę w domu co jakiś czas
Tez mam wrzenie ze jedna rośnie mi jakos krzywo ale nigdy żadna kosmetyczka nic nie mowila wiec nie wiem
Ja mam np problem z opadająca powieka nie jakoś bardzo ale jest różnica przez co ciężko mi się nie raz pomalować ale kreski już w miarę fajnie mi wychodzą :D a brwi jak mi raz znajoma zrobiła tak do tej pory kształt staram się utrzymać i dużo przy nich nie muszę robić :)
Ile dalabym żeby nieć ładne bezproblemowe brawi ;)
Ja musze kiedya isc do kosmetyczki bo przycielam sobie brwi bo byky za dlugie i nie zawsze usaje mi sie utrzymac fajny efekt;/
Nie byłam już bardzo dawno na brwiach i ostatnio idzie mi dość dobrze układanie i ich samemu
Ja długo nie byłam na brwiach ogolnie to mam gęste i ciemne swoje tylko u mnie problem że nie umiem ich wyregulować sobie sama więc teraz mam takie nie równe
Są bardzo fajne sposoby na równa regulacje najlepiej się sprawdza rozrysowanie i zaznaczenie sobie nitka gdzie ma być łuk początek koniec
Myślę że wiecie o co mi chodzi :D
Ja rzadko podcinam brwi trzeba z tym uważać żeby za mocno nie przyciąć
Ja ostatnio polubiłam sie z mydelkiem do brwi bardzo ładny efekt daje :)
Mama dwóch chłopców , nas w szkole uczyli, ze brwi to kuzynki , a nie siostry ;) po to robią hennę żeby bo je chociaz trochę skorygować ;)
ja mam pernamentny , na hennę mam uczulenie, ale mam rzadkie, mam ubytki i permanentny zrobił swoją robotę ;)
u nas w rodzinie robi brwi więc co jakiś czas ja odwiedzam
Lisza masz racje;) jak zrobiłam ostre ciecie to wygladało zjawiskowo;D hehe
Aniss nie martw się u mnie początki były podobne i tez za dużo mi się przycielo heh xd teraz już wiem jak to robić żeby było dobrze :)
Ja kiedyś zamówiłam.do brwi takie fajne ostrza tylko wydaje mi się, że szybciej odrastają po przycięciu. Najlepiej wyrwać z cebulką.
Czasem jak jestem przed wizytą też co nieco sama wyreguluję i zrobię, ale za długo się z tym "bawię" ,bo też mam ubytki przez to ,że jakoś krzywo rośnie ;D I naprawdę lepiej się czuję jak mi to zrobi kosmetyczka :) Chciałabym pernamentny ,ale obawiam się ,że jakoś źle zostanie zrobiony ,a kosztuje to dość sporo :)
patrycja Ja częstego słyszałam od kosmetyczek ze nie lubią właśnie jak klientki robią coś same przed wizyta tak samo jak z paznokciami np tu nada kształt tu zrobi skórkę bo myślą ze to pomoże a wcale tak nie jest :) ale wiadomo każda kosmetyczka jest inna :) ja nigdy przed wizyta nie zaczynałam sama
tez myślałam o pernamentnym ale równiez boje się ze coś będzie nor tak jak bym chciała
Lisza dzięki;) teraz mam dosyć długie i chcialam juz do kosmetyczni z nimi iść to moze by najlepiej wyszło;) co do korekt;)to fakt chyba nikt nie lubi po nikim poprawiać;) ale w sumie moze sie uda i nie bedzie potrzebna taka wizyta w salonie;D
Zawsze można spróbować :D tym bardziej jak się juz wie jakich błędów nie popełniać :D
ja tam jak idę do kosmetyczki to nic na swoja rękę nie robię
No tak przed samą wizytą nic z nimi nie robię ;) Tylko jak wiem ,że jeszcze mam sporo do wizyty ,a nie mogę na nie patrzeć ;D
Ale moja kosmetyczka też mi zawsze mówi ,żeby nic tam nie działać przed wizytą ;) Lepiej jej zrobić od postaw :)
Ja kiedy nic nie robiłam i poszłam do kosmetyczki to nie podobała mi się regulacja przed henna jak i przed makijażem permanentnym.