Szybki konkurs

Dziewczyny jest opcja wygrania biletów na festiwal Sunrise, wystarczy zarejestrować się na stronie maszwybor.pl i opisać co oznacza dla Ciebie Xperience Your Way, trzeba się spieszyć bo konkurs trwa tylko do jutra. 

Z dziećmi wpuszczają? 😅

Ja chętnie bym się wybrała ale musiałbym właśnie zabrać dzieci jedno na plecach a drugie przy cycku :) swoją drogą to zawsze chciałam iść na sunrise ale jakoś nigdy się nie udało 

O Matko ! Ja to kiedyś marzyłam o tym aby tam pojechać , jak dzieci mi podrosną a ja gorzej nie zdziadzieje to się wybiorę xD 

z dzieciakami to by napewno była to przygoda życia xD 

Ja zawsze chciałam pojechać na sunrise ;) z dziećmi za to w tym roku nie dam rady :>

Nagroda fajna, ale w obecnym stanie raczej średnio się nadaję na koncerty ;) 

Oooo kurczę skorzystam !

Jak dla mnie też odpada :D Dwòjka na pokładzie ,a trzecie w drodze :D 

o kurcze fajna nagroda ale za dużo obowiązków

Nagroda super! Ale jak dla mnie na razie i tak odpada, ale dzięki za info :D

Szkoda, niestety tez odpadam ;(

Możemy sobie powalczyć w takich konkursach jak dzieci będą większe 

ah dokładnie dzieci za małe na takie szaleństwa 🤪

ja też nie za bardzo 

A tak z ciekawości była któraś z was kiedyś ?

Ja miałam jechać ale w pracy wolnego nie dostałam kiedyś i nie pojechałam . Kolega był i dobrze tego nie wspomina wiec w sumie nie żałuje , chyba tez zależy na kogo się tam trafi ;) 

No moja koleżanka była dwa lata temu i była mega zadowolona ale właśnie to też zależy kto występuje i od swoich gustów muzycznych

O wkasnie odemnie nikt nie był i ciekawa byłam , słyszałam ze atmosfera auper

Dokładnie, teraz jak dziecko na pokładzie to raczej możemy pomarzyć o takich imprezach, przynajmniej u mnie nie ma takiej opcji nawet:)

hehe no w sumie z dzieckiem to ciężko by było chyba ze babcia jakas na pokładzie  i by sie zajeła maluchem;)