Podpowiedzcie, proszę, czy używacie do uspokajania i usypiania niemowląt szumisiów. Jeśli tak, to jakie waszym zdaniem są najlepsze? Jest ich parę rodzajów, wszystkie piękne, ładne, ale który sprawdza się najbardziej?
Od każdego slysze że szumis ro must have :) my prosimy chrzestnych o kupno jako pierwszy prezent.
No właśnie wiele dziewczyn je ma, jest to super prezent, tylko który wybrać? Bo bez sensu chyba mieć ich kilka? :D
My mamy takiego jeżyka z Fisher Price z melodyjkami i wibracjami. To u nas się dobrze sprawdza.
My mamy wydrę ;))
Pomysł ile rzeczy będziesz miała:) ja uważam lepiej 1 a dobry niz 3 byle jakie:)
Dzięki, dziewczyny :)
Whisbear polecam :-)
My dostaliśmy w prezencie Whisbear i ani razu nie był używany przez maleństwo, ponieważ nie ma akurat takiej potrzeby.
My dostaliśmy orginalnego szumisia, jest tego tyle że można kupić coś tańszego nasz kosztował 200zl i syn nawet go nie używał, w ogóle nie był potrzebny . Był na tyle spokojny że obeszło się bez. Tak na prawdę dużo zależy od dziecka, lepiej sprawdzić np na youtubie czy będzie działać szum i dopiero zdecydować się na zakup, bo tani nie jest. Zobaczymy może na drugie dziecko będzie działać uspokajająco
Moonie też są ok, ale to porownywalna cena do szumisia
Whisbear ja mam akurat ptaszka - cena 60/70 zł więc o wiele mniej
Też mamy oryginalnego szumisia. Córka dostała na święta od chrzestnego. Jednak nie sprawdził się.
Ja uzywalam aplikacji pobranej na telefon. Tam są szumy zaczynając od odkurzacza po pralke, sa tez dzwieki natury, samochodu, kolysanki,. Bicie serca itp
Aplikacji tez używa koleżanka i się sprawdza u niej
Anka fajna ale tracisz telefon :D
A jak sie nazywa aplikacja?
U nas nie będzie żadnego szumisia
Ja mam wydre z fisherprice i to strzał w 10....Do tej pory w użyciu wiec polecam