Szpital krakow rydygiera

hej czy któraś rodziła tam ostatnio albo podczas pandemi? 
bede miała tam planowana cc 

mam listę co do rzeczy do spakowania ale chciałam zapytać o ogólne wrażenie jak było może coś warto wiecej / mniej zabrać 

jak z mezem czy go wpuszcza itp 

Nawet jak trafisz tu 1-2 osoby co tam rodziły, to proponuję poszukać na lokalnych grupach. Kraków to duże miasto więc myślę, że na FB nawet są specjalne grupy z informacjami gdzie rodzić warto. Tam bedziesz miała tysiące opinii, a to inny przekrój. Bo to jednak subiektywne oceny i mogą Ci zaburzyć prawdziwy obraz sytuacji. 

Dokładnie nie chce tysiąc innych opini tylko jedna czy dwie aktualne 😅

rodzicpoludzku.pl

Kasia, tym bardziej na takich grupach znajdziesz aktualne, a nie tutaj. Tam będziesz miała opinie sprzed kilku dni, a może nawet matki zachwycone, albo przerażone jeszcze z łóżka szpitalnego piszą. Ja jednak bym wolała tysiąc opinii, bo jak trafisz na 2 pozytywne, a się okaże, że to wyjątek, a normalnie to jest rzeźnia, to jak dla mnie za duże ryzyko. Im większa grupa badawcza tym lepsze i bardziej prawdziwe wyniki.

Anabanana, od jakiegoś czasu już chyba na rodzićpoludzku nie ma opinii. Kiedy były, teraz są same statystyki. Owszem ważne są to punkty i sama korzystałam, ale pełne opinie to raczej na grupach trzeba szukać.

Nie rodziłam w Krakowie. 

Poszukaj na innych stronach bo tu takich osób nie znajdziesz. 

Czemu masz planowana cc? 

skierowanie okulistyczne 

mam dość chore oczy i okulista nie wyraził zgody na poród SN