Syn chce zmieniać pampersa

Wydaje mi się, że musiały być już jakieś niepokojące sygnały ze strony syna - patrząc na post i tych kilka zdawkowych odpowiedzi ze strony autorki. Obstawiam zainteresowanie miejscami intymnymi - ale tutaj nie pomoże nic innego jak rozmowa jak z rodzicami czy też z pomocą psychologa.

Ale nie każdy nastolatek ma „złe zamiary” :slightly_smiling_face: nie napisałaś ile córa ma lat/miesiecy? Poza tym przecież nie musi przewijać siostry za każdym razem. Jesli masz wątpliwości i nie chcesz to przecież możesz powiedzieć że sama wolisz to robić :grin: Przecież nic na siłę jeśli masz „ale” w tym temacie

Tylko się przyglądał jak zmieniałam pampersa lub kąpałam

4 msc, jest napisane.

@Gosia221 statsznie zdawkowo odpowiadasz na pytania, chciałybyśmy Ci pomóc, ale musisz z nami współpracować.

3 polubienia

Myślę że my tutaj za wiele nie pomożemy :sweat_smile: nie znając kompletnie nic , jedynie pomoc psychologa i poważna rozmowa z synem

A czy w tym czasie kiedy przyglądał się Wam, obserwowałaś w jego zachowaniu czy rozmowie coś, co zaniepokoiło Cię w chwili kiedy zaoferował się “do pomocy” przy córeczce? Czy Twoja obawa po prostu jest naturalną troską i obawą o malutką?

Aaaa to gdzie przeoczyłam.

Ale to prawda, mało opisujesz sytuację i powody wątpliwości …. Bo skoro są to z czegoś wynikają

pytanie czy wątpliwości są co do 15 latka czy Pani @Gosia221 miała takie doswiadzcenia w dzieciństwie i trauma nie została przepracowana…

1 polubienie

Ja nie wiem nie wiem ale może to mieć nawiązek ale to moje przemyślenie , szkoda ze autorka sie nie odzywa już