Syn chce zmieniać pampersa

Wydaje mi się, że musiały być już jakieś niepokojące sygnały ze strony syna - patrząc na post i tych kilka zdawkowych odpowiedzi ze strony autorki. Obstawiam zainteresowanie miejscami intymnymi - ale tutaj nie pomoże nic innego jak rozmowa jak z rodzicami czy też z pomocą psychologa.

Ale nie każdy nastolatek ma „złe zamiary” :slightly_smiling_face: nie napisałaś ile córa ma lat/miesiecy? Poza tym przecież nie musi przewijać siostry za każdym razem. Jesli masz wątpliwości i nie chcesz to przecież możesz powiedzieć że sama wolisz to robić :grin: Przecież nic na siłę jeśli masz „ale” w tym temacie

Tylko się przyglądał jak zmieniałam pampersa lub kąpałam

4 msc, jest napisane.

@Gosia221 statsznie zdawkowo odpowiadasz na pytania, chciałybyśmy Ci pomóc, ale musisz z nami współpracować.

3 polubienia

Myślę że my tutaj za wiele nie pomożemy :sweat_smile: nie znając kompletnie nic , jedynie pomoc psychologa i poważna rozmowa z synem

A czy w tym czasie kiedy przyglądał się Wam, obserwowałaś w jego zachowaniu czy rozmowie coś, co zaniepokoiło Cię w chwili kiedy zaoferował się “do pomocy” przy córeczce? Czy Twoja obawa po prostu jest naturalną troską i obawą o malutką?

Aaaa to gdzie przeoczyłam.

Ale to prawda, mało opisujesz sytuację i powody wątpliwości …. Bo skoro są to z czegoś wynikają

pytanie czy wątpliwości są co do 15 latka czy Pani @Gosia221 miała takie doswiadzcenia w dzieciństwie i trauma nie została przepracowana…

1 polubienie

Ja nie wiem nie wiem ale może to mieć nawiązek ale to moje przemyślenie , szkoda ze autorka sie nie odzywa już

moze troche ta “nagonka” jaka tu sie pojawiła była dla niej za trudna…

Myślę że dziewczyny tu po prostu pytały czy coś ją nie pokoi , nikt tu jej nie osaczał :confused: może po prostu zapomniała że się tu udzieliła bo była tylko kilka godzin dostępna

Kurcze mowisz ? Hmm każda z nas się zapytala bo milion myśli miałyśmy i dopytywalyśmy tak po ludzku aby dobrze doradzić czy pomóc w ogóle :slight_smile:

nie wiem, bo niby dlaczego od razu zniknęła?

Może chciała odpowiedzi w stylu „ tak ja bym się bała żeby syn zmieniał pieluchę” a dziewczyny tu chciały po prostu zapytać o obawy jaki ma :confused:

Myślę że jak mu pokażesz jak to robisz ale razem możecie zmieniać i synek będzie zadowolony na pewno

Nie mam pojęcia. W każdym razie jak będzie chciała uzyskać poradę, pomoc to służymy :star_struck:

1 polubienie

oczywiście :smiley: od tego tu jestesmy :smiley:

1 polubienie

Dokładnie tak ! Zawsze pomożemy