Świeże ogórki , pomidory

My tez zaczęliśmy od warzyw , synek jak nie ząbkuje i nie choruje to je wszystko co mu się da , narazie ;) mam nadzieje  ze z wiekiem się to nie zmieni .  A macie może rozeznanie w mm? Bo kupiłam kaszki bezmleczne , gapa ze mnie , wpadłam i wypadłam ze sklepu i teraz zastanawiam się jakie mleko kupić czy hipp bio czy capri care lepsze ? 

Valentina jak synek nie ma uczulenia na białko mleka krowiego, ani nie ma zaleceń żeby stosować mleko kozie, to lepiej odpuść Capri Care i wybierz inne

Nie ma uczulenia . O to dobrze wiedziec . Bo stoję przed dylematem , bo jakie kupię do kaszek to chciałam już go uczyć smaku danego mleka aby łatwiej było z piersi przejść na butelkę za jakiś czas ;) 

Ja kupilam synowi nan 1 i nic nie działo się kiedy wypił. Chyba zostaniemy przy nim.

Valentina ja polecam nan opti pro, jest dostępne w Biedronce, u nas się sprawdza :)

u ans też trzeba pomyśleć nad jakimś mlekiem, przy córce byłam na bebiko ale nie wiem czy przy synku też na nie postawić 

My zostajemy przy piersi wiec nie pomogę 

U nas po wielj Tygodniach udało się znaleźć mleko idealne - nan sensitive. Minus jest taki, ze nie można do kupić stacjonarnie i jest dosyc drogie. gdyby nie to, ze jest drogie, to nadal syn by je jadł. jak skończył rok to podaliśmy inne.

U nas Bebilon profitura - też jest dość drogawe, no ale w szpitalu takie podawali już i przy nim zostaliśmy:P

Najlepiej zostac przy tym.mleku , które było podawane w szpitalu. Nie trzeba szukać innego przynajmniej. 

czarnulka nam polecała to mleko położna mówiła ze jest bardzo dobre

Spory wybór.  Starszy tez był na Nan optipro plus i tez o nim myślałam . Teraz dość dużo dziewczyn  na insta poleca te roślinne . Ale dobrze ze piszecie  , gdy nie ma uczulenia to można podawać normalne . Ja nawet o tym nie pomyślałam , promują i kusi człowieka a nie obyty w temacie kompletnie ;)

Ja byłam bardzo zadowolona z Capri Care przy córce i gdyby jie wysypka przy nim bym została,  jesteśmy na bebiko pro plus 

Ja po długim karmieniu piersią jak kupiłam NAN OPTIPRO +( w puszce) to przy nim zostałam bo służyło zarówno jednej jak i drugiej córce.

Valentina roślinne tzn jakie? 

Też jestem ciekawa 

Roślinę chodzi ci o alpro ? Ale to dopiero raczej po roku czasu a nie od początku ogólnie te roślinne są takie jak woda trochę 

ja osobiście nie lubię mleka roslinego i innego typu mlek takich, ja rzadko piję mleko jedynie do kawy ale jednak używam normalne takie 1,5%

J też nie lubię mleka dlatego wybieram różnego rodzaju zamienniki typu alpro

Te roslinne moze i dobre ale dla mnei to taka bardxiej woda;) moze dlatego ze lubie zwykle mleko;) 

Maz jak byl na diecie to tylko to roslinne kupowal to jak dolalam do kawy to efekt byl mizerny;/