Jak się czyjecie po świetach?
To były pierwsze świeta mojej coreczki i juz nawet była z koszyczkiem;)
Droga Redakcjo Lovi, bardzo dziękujmy. Również życzę wszystkmi pracownikom Lovi oraz wszystkim użytkowniczkom Forum zdrowych, radosnych i pogodnych świąt, takich prawdziwie rodzinnych i wiosennych (choć wiadomo, pogoda nie jest najważniejsza). Wszystkiego co najlepsze.
Droga redakcjo! Wam również Wesołych i pięknych świąt Wielkanocnych! Wiosny za oknem i w sercach
My w tym roku w pierwszy dzień świąt, jedziemy do moich rodziców, a w drugi zostajemy prawdopodobnie w domu, Zuza chora i na antybiotyku, do świąt raczej nie przejdzie
emmkao Bardzo dziękujemy <3
A co z tymi oknami? Myć, nie myć? Bo niektórzy mówią, że z brudnymi Święta też się odbędą?
Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i radosnych świąt
My w niedzielę robimy żurek i odpoczywamy w domu a w poniedziałek dyngusowe odwiedziny po rodzince z małą sikawką z której 15 miesięczny syn będzie lał wode
marieee89 Życzymy w takim razie dużo zdrowia dla córeczki <3
Dziękuję i również ślemy serdeczne, ciepłe życzonka dla Was Drogie Dziewczyny i Droga Redakcjo Lovi!!!
My Święta spędzimy juz z naszym nowonarodzonym małym zajączkiem - Lilianką, także tylko w najblizszym gronie i na spokojnie, bez umytych okien
Pozdrawiamy
Agata, wspaniały “zajączek” Gratulujemy i pozdrawiamy.
Lovi - dla Was również najlepsze życzenia!
Ja w tym roku bez umytych okien i bez święconki. 01.04 jedziemy na badania do szpitala, a potem do babci na obiad (jeżeli poród się nie zacznie:) ). A 02.04 może teściowa do Nas przyjedzie, ale wałówkę ona będzie musiała przywieźć My święta na “szpilkach” spędzimy w oczekiwaniu na malutką:)
Redakcjo Lovi zdrowych wesołych świąt Wielkanocnych i mokrego poniedziałku
1 dzień u rodziców i teściów a drugiego do bratowej
A to nasze pierwsze święta wielkanocne z maluszkiem kochanym :))))))
Redakcjo Lovi również życzę zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych
Wszystkim forumowiczkom życzę aby te Święta minęły w spokojnej i miłej atmosferze Dużo zdrówka waszym dzieciaczkom i wam życzę … bo to chyba najważniejsze ;))
Okna zaczęłam myć , tylko nie wiem czy skończę
Również życzymy wszystkiego dobrego . Spokojnych Świąt !
My śniadanie zjemy sami a zaraz po nim jedziemy do mojego brata z całą rodziną . Poniedziałkowy obiad zjemy z rodzicami narzeczonego ( mam nadzieję ) a kawę u jego babci z najbliższą rodziną
a co do okien to powiem tak …myłam 2 tyg temu ale nie z myślą o świętach a z myślą o tym , ze okna są po to oby przepuszczały światło , pozwalały zerknąć na zewnatrz no i zeby troche się prezentowały a moje niestety były tak brudne , ze nie nadawały sie kompletnie ani zeby przez nie zerknąć ani się nie prezentowały a o przepuszczeniu światła przez nie mogłam zapomnieć dziś powiem szczerze , ze już wyglądają słabo i myć ich ze względu na święta kolejny raz nie będę i liczę na to ze święta mimo wszystko będą udane
U mnie dopiero będą świąteczne pożądku. Co prawda święta spędzam u rodziców i teściów. Ale sama do domu też robię świąteczne potrawy i oczywiście dla rodziców i teściów tak samo. Tym bardziej, że mama miała niedawno zabieg na nogę, a teściowa z dwa tygodnie temu miała operację na żylaki.
Ja na święta nigdy nie mam okien umytych bo zawsze coś wyskoczy za to myje po świętach a przed urodzinami bo dopiero na urodziny właśnie goście się zjawiają
Dziękujemy za wszystkie życzenia. U Was jak? Bo u nas zaczęły się białe święta
U mnie? hmm… bardziej nazwałabym to może jesienią?.. aż ciężko powiedzieć, w każdym razie deszczowo.
Dziś od rana biało… Bardzo biało :)))) ale podobno w nd ms być słonecznie
I u nas biało. Akurat zdążyłam wczoraj umyć okno chociaż jedno będzie czyste
Kochana Redakcjo, jak I Wy kochane Mamy, cieszcie się świętami, chwilą wytchnienia, niech porządki i przygotowania nie będą ponad wasze siły, bo to nie jest najważniejsze Niech te Święta będą radosne i rodzinne:)
Wesołych Świąt Kochani
U nas rano padał deszcz, a teraz cudownie świeci słońce <3