Z gliny ulepiłam
Jeju, jakie to jest piękne!!! Czym to malujesz? To zwykłe farbki?
Kupiłam w action taki zestaw 30 szt za 30 zł chyba , są super
Nawet takie gliniane dekoracje na choinkę, czy do domu można sobie z tego zrobić. Jeju super, nawet bym na takie coś nie wpadła ![]()
![]()
Próbuj ! Na pewno coś ładnego wyjdzie . Ja jeszcze spróbuję zrobić takie stojaki na serwetki
Bardzo fajne, doceniam bardzo takie rękodzieła i rzeczy wykonane samodzielnie ![]()
Jakie piękne! Muszę sobie zapisać na przyszłość
Tez to widzialam dzisiaj !
Ja się wczoraj bawiłam takim zestawem z pepco za 8 zł, są różne wzory, może któreś się też spodoba - bardzo odpręża
malowanie diamentami, większego bym nie zrobiła bo trzeba mieć do tego cierpliwość, ale taki mały spoko! Można przywiesić na choinkę albo po prostu gdzieś do plecaka ![]()
Super pomysł żeby zrobić z tego zawieszkę na choinkę .Za 8 zł można mieć naprawdę miłą, relaksującą zabawę. Chyba też się skuszę na jakiś wzór ![]()
A apropo świątecznych tematów jest fajna promocja na filmy z elfi , wystarczy wykupić grupon i jest tania sprawa ![]()
@Mamina nie wiem gdzie to pisałaś ale przed chwilą byłam z dziećmi w Żabce i jeden wziął sobie figurkę halloween z goplany jest MARCEPAN
Chyba musze obskoczyc żabki ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pracuję w szkole i przedszkolu i u nas takie kiermasze to już prawdziwa tradycja, więc mogę coś podpowiedzieć z doświadczenia. Na kiermasz świąteczny najczęściej przynosi się ręcznie robione, drobne i „klimatyczne” rzeczy, które łatwo wystawić i które cieszą oko. Świetnie sprawdzają się:
Ozdoby choinkowe – pierniczki dekorowane lukrem, papierowe aniołki, gwiazdki z masy solnej czy bombki DIY.
Świąteczne dekoracje – małe stroiki, świeczniki, szyszki ubrane w brokat, mini-choinki z patyczków lub sznurka.
Najważniejsze, żeby było to coś prostego, zrobionego wspólnie z dzieckiem i z sercem. Z mojego szkolnego doświadczenia wiem, że właśnie takie rzeczy rozchodzą się najszybciej – bo mają w sobie trochę magii i dużo dziecięcej radości. ![]()
I jak ? Znalazłaś.? Bo jutro będę jechała w tamte okolice to mogę wejść sprawdzić czy są
W mojej żabce nie ma
a reszty jeszcze nie sprawdzalam
Zapakowałam już przedmioty na kiermasz bo jutro zabieramy do przedszkola i tak mnie olśniło że ja ich wam nie pokazałam ! Zaraz zaśnie moje drugie dziecko to lecę zrobić zdjęcia
Już mam , każde dziecko musi przynieść 3 rzeczy ręcznie robione z rodzicami na ten kiermasz . Bardzo chciałam żeby to było „ coś „ innego .
Czekam na wasze opinie co sądzicie , mówcie szczerze ja się nie obrażam ![]()
- Gra kółko
krzyżyk 
- Zakładka do książki na szydełku plus dwie gwiazdki na choinkę też na szydełku
- Talerzyk z gliny na na opłatek ze stajenka