Używałyście może kapsułek do prania Surf. Często widzę, że w Rossmanie jest na nie promocja prawie 50 % i czy to dlatego, że są tak do kitu, czy firma chce je bardziej wypromować. Kupiłabym ale nie chce od razu ryzykować.
Ogólnie od dawna piorę w kapsułkach, ale Surf jeszcze nie testowałam.
Do kitu sa. Jak dla mnie to najlepsze z persila.
No to już wiadomo czemu takie tanie
My też persil albo ariel. Vizira też nie polecam kiedyś nam ciuchy pofarbował ![]()
Ogolnie to kapsułki bardzo niszczą pralke. Potwierdzone u nie jednej osoby. Obsadzają sie gdzies w bębnie i pozniej wlasnie robia plamy których nie idzie sprac . mimo ze wlasnie uzywalam persila to musialam wymienić pralke na szczęście miala juz swoje lata i od czasu do czasu cos szwankowalo w niej. Wlozylam nowo kupione ciuchy zeby przeprac i dostalam wścieklizny jak wyciaglam i byly takie drobne kropki wszedzie. Teraz nie klade wogole kapsułek
Ja nie polecam … Płyn do białego jak najbardziej ale kapsułki nie Dopierały nawet najdrobniejszych plam u mnie przynajmniej ![]()
A my już bardzo długo stosujemy kapsułki i nic się nie dzieje może dlatego, że raz na miesiąc wrzucamy takie coś
na 90 stopni co czyści pralkę… A proszek stosujemy jak są silne plamy Bo aż tak kapsułkom nadal nie wierzę