Sukienki - polskie marki

Znacie jakieś fajne polskie marki, gdzie można kupić fajne sukienki na co dzień? Po porodzie uwielbiam chodzić w sukienkach mimo, że już wchodzę w spodnie z przed ciąży ;).

Ja uwielbiam Okee, Karolina Garczyńska, Marie Zelie. Szukam czegoś mało spotykanego i kolorowego ;) 

Ja sobie szyję na zamówienie u mojej szefowej. 

Nie wiem, czy zalicza się to pod "markę", ale od kilku lat jestem bardzo zadowolona. Zamawiam u niej torebki, bluzy, bluzki, sukienki... 

Mon Amour na Facebooku, gorąco polecam

Marthoolka Ja również chętnie zaglądne bo nie będę ukrywać ze ostatnim czasem również stawiam głównie na sukienki po ciąży w nich czuje się najbardziej komfortowo bo jednak można ukryć te małe niedoskonałości które pozostały i człowiek się czuje swobodnie bez ściskania sie

Mamą Być serdecznie polecam. Ceny są dość konkurencyjne, a można wybrać sobie materiał, podać wymiary... 

Mój ostatni zakup, to były dwie sukienki, typowo letnie, na koniec ciąży i do karmienia. 

Nie wiem, czy mogę udostępnij link, jeśli tak, to podrzucę :,-)

Ja kupuje z firmy george najczęściej ale ona do polskich nie należy. 

Ja często jak jestem na ciuchach to znaczy teraz już tak często nie jestem ale przed ciążą naprawdę dużo chodziłam na ciucholandy I powiem wam że tam jest masa tych sukienek w bardzo dobrym stanie firmy George nawet jeszcze z metkami nowe a jeżeli używane to materiał i jakość jest tak dobra że faktycznie Jeszcze na długo mogą nam posłużyć 

Cześć w tym roku mam sporo okazji. Pierwsza Wigilia u mojego narzeczonego, później okrągłe urodziny. Więc trochę tego będzie. Poszukuję sukienek. Muszą być naprawdę eleganckie. Koleżanka z pracy poleciła mi stronę: https://molton.pl/pl/menu/sukienki-238.html Czy ktoś zamawiał z tej strony i może więcej powiedzieć ?

Lubię sukienki polskiej marki Loola, mają swój własny sklep internetowy. Fasony są bardzo kobiece, maskują brzuszek po ciąży, a ładnie uwydatniają dekolt czy talię. 

Ja powiem wam, że kiedyś w ogóle sukienek nie nosiłam. Dopiero jak poznałam się z moim obecnym mężem, a i tak nie od razu. Często nie noszę, ale zdarza się. Nie mam jakiejś sprawdzonej fajnej marki która oferuje sukienki na co dzień, kupuję w sieciówkach raczej, gdy coś mi się spodoba :)