Mamusie macie może dla swoich dzieci suchy basen lub namiot tipi ? Planuje kupić małej na roczek ale czy warto jest zainteresowanie jak się sprawdzają takie zabawki lub co innego moge kupić na pierwsze urodziny dla dziewczynki?
Suchy basen powinien zainteresować, zwłaszcza jeśli będzie w nim dużo piłek. Z namiotem poczekałbym do drugich urodzin choć mógłby tez już suę przydać
300 wystarczy czy więcej dokupić? Zawsze więcej do zbierania
Suchy basen mam i fajnie sprawdza się, zwłaszcza jeśli jest w nim dużo piłek. Ilość piłek jest uzależniona od wielkości basenu. Oczywiście trzeba mieć trochę miejsca w domu, bo ten basenik sporo zajmuje, ale jest naprawdę fajny.
Namiot tipi też planuję kupić, ale w trochę późniejszym czasie, jak maluszek trochę podrośnie.
Widziałam zdj 400 sztuk i tyle planuję. Kulki są w dwóch wersjach kolorystycznych: pastele i wyraźne
A jakie masz wymiary baseniku?
Mój Adaś uwielbia basen i siedzenie w namiocie Szczęśliwe dziecko to szczęśliwa Mama :*
Emmkao to do mnie? 84x84
Mama_Gratki, tak, chodziło mi o to do jakiego basenu/jakich wymiarów planujesz 400 kulek. Aż zmierzę jakie wymiary ma nasz basenik
Ja mam dla młodszej taki kojec od maty a w nim trochę piłek…póki była mała chętniej się w tym bawiła a teraz jak zaczyna chodzić to z tego wychodzi, nie interesuje ją już to…
Może najpierw warto zabrać córkę gdzieś na takie kulki i najpierw sprawdzić czy ma z tego przyjemność a wtedy dokonać zakupu ;)) ja tak planuje nim kupię dziewczynom większy basenik z piłkami. Wiem ze starszą miałaby ubaw, młodsza przy niej może w sumie też …hmmm…tylko z tym miejscem u nas kiepsko;(
Ewcia88, zajmuje to trochę miejsca w domu. Ile mają Twoje dziewczynki?
400 nie widziałam , może uwagi nie zwróciłam. Będę coś szukać w takim razie
Tak myślę, że to dla dzieci siadających fajna rozrywka będzie. Mam basenik z tunelem i namiotem. Mogą być Tam piłki i inne zabawki, zależy od wieku i zainteresowań dziecka
Myslę, że taki suchy basen to bardzo dobry pomysł. Sama mami dziecko nieraz potrafi zająć się zabawą przez pół dnia
Również obstawiłabym na 1wsze urodzinki basen suchy a z tipi do 2 ur się wstrzymała . Im więcej piłek kolorowych tym lepiej oczywiście dla dziecka bo mama ma więcej roboty ( zbieranie , czyszczenie ) ale czego się nie robi dla dziecka
Ja dla mojego synka na roczek kupiłam suchy basen i świetnie. Zawsze mam wolną chwilę dla siebie
Fajną sprawa z suchym basenem, roczny syn potrafi z godzinę siedzieć i przekładać, wyrzucać piłeczki ;)
Myślę że suchy basen lepszy niż tipi.
Namiot to chyba lepiej zrobic nieco starszemu dziecku i od razu wiekszy zeby mialo swoj kącik do zabaw, czytania mu bajek itd.
Namiot to ja sama bym zrobiła a nie kupowała :)