Staraj się na noc olejowa włosy by je nawilżyć rano zmyj umyj szamponem najlepiej przeciw puszeniu ja używam Diana beauty po botoksie na włosy później maska po suszeniu olejek na końce
to niestety prawda, nie jest latwo. ja sie szybko nauczylam ze te najbardziej reklamowane i eksponowane w drogeriach to wlasnie dziadostwo.. na jakiejs grupie na fb trafilam na post o produktach the garden, kupilam na próbe taki zestaw Haircell Therapy i suplementy gold i bylam w szoku jak szybko uzyskalam efekty ktore mnie zadowolily :D niemniej jednak wczesniej testowalam wiele roznych firm i wszystkie byly klapą, nie chce nawet myslec ile kasy w nich utopilam
Też mam trochę sianowate włosy zwłaszcza jak po umyciu wysusze je suszarką, ciągle jestem na etapie szukania kosmetyków, które będą odpowiednie dla moich włosów
Malinka polecam barwę, anwen, OnlyBio, niektóre z Isana. Mi np bardzo puszy włosy gliceryna w składzie, warto na nią zwrócić uwagę
Ja na szczęście nie mam sianowatych włosów ale mam za to tak proste że aż ciężko zakręcić loka jakby się chciało ułożyć jakaś fryzurę
ja po ciąży mam słabe i wypadające włosy ..
U mnie już trochę lepiej z włosami. Jakiegoś siana nie mam. Choć już przez pewien czas miałam ciężko je rozczesac. Po obcięciu jest lepiej.
U mnie po odpowiedniej pielęgnacji zauważyłąm poprawę, już mi isę tak nie puszą, są bardziej okiełznane. Chociaż mam twardą wodę i to też na to wpływa :/
Twarda woda bardzo wysusza. Widzę to po skórze.
U mnie wypadające włosy po ciąży to była moja zmora;/ na szczęście już teraz trochę się unormowało, ale widok tych włosów na podłodze mnie przerażał;/