Pamiętam, ze u mnie w szkole musiałam mieć białą bluzkę. W sąsiedniej miejscowości w szkole, każda klasa ma swój kolor koszulek :)
Ja pamietam ze u nas to była biała koszulka a do tego krótkie spodenki bądź legginsy zimą a obuwie to takie jak po szkole się chodziło . teraz wiem ze coś się pozmieniało i maja z logo szkoły ale tylko licealiści a dzieciaki to na starych zasadach ;)
małe tez co szkoła to inne wymogi ;)
U nas też kiedyś musiała być białą koszulka i czarne krótkie spodenki. Fajne czasy i nikt nie wyróżniał się;)
A to teraz tak nie musi być? I buty z biała podeszwa mam rodzeństwo w wieku szkolnym i u nich w szkole dalej tak jest
ja pamiętam że tylko musiałam tak chodzić w białej koszulce i spodenkach czarnych w klasie od 1- 3 szkoły podstawowej, a później już się to zmieniło i można było chodzić jak się chce. Osobiście ja nie lubiałam tak chodzić jak wszyscy, wolałam się wyróżniać :)
U nas tak było też w gimnazjum i w liceum tak było w statusie szkoły odnośnie ubrania na wf jeszcze za czasów gimnazjum były mundurki
Mi zawsze podobały się mundurki. Jednak u mnie w szkole nie były obowiązkowe.
u mneiw skzole mają raz w meisiacu chodzić uczniowe w białych koszulach i krawatach nie ma wymogów jeśli chdozi o mundurki czy ubiór ale trzeba pamietać o koszulach;D
U nas były mundurki w formie takiego bezrękawnik więc nie kolidowało z resztą ubrania
Ja pamiętam jak w mojej szkole wyglądały mundurki :D wyróżniała się że wszystkich bo znakiem charakterystycznym mojej szkoły, a.wlasciwie gimnazjum były nie tak jak wszczedzie koszuli z logo szkoly a pomarańczowe sznurówki w budach szkolnych :D
hehehe no i to był pomysł;) sznurówki coś innego niż te mundurki czy koszule krawaty;)
Jak ktoś nie zmienił butów i wyszedł tak do domu to był rozpoznawalny na mieście ha ha
Z tego co pamiętam to zwracano uwagę na buty. Pilnowali żeby były zmieniane ;) z pomarańczowymi sznurowadłami z pewnością każdy był rozpoznawalny bo rzucają się w oczy ;)
U nas zawsze buty sprawdzali :))
Sznurówki ciekawy pomysł :D U nas są koszulki i bluzy z logo szkoły ,ale przynajmniej w kilku kolorach :)
A buty koniecznie zmiennie szczególnie w okresie jesienno-zimowym :)
kurde ale ak sobie myśle czy nie było problemu z zakupem sznurowadeł?
Może szkoła zamawiała w większej ilości;)
Ojej aż takie wymagania ?? Córka dopiero jest w zerówce i ma wf ale było tylko powiedziane spodenki j białą koszulka i nic więcej ale może co szkoła to inne wymagania :)
U nas zawsze wymagali zmiennego obuwia, ale głównie z biała podeszwa , więcej wymagań nie było.
U nas tez tylko buty 😂 .