Straciłam zainteresowanie seksem

Badań hormonalnych żadnych jeszcze nie robiłam. A jakie konkretnie tabletki na libido polecacie? Macie coś konkretnego na mysli??

Na przyklad libido therapy. Aktualnie je przyjmuję. Dowiedziałam sie o nich od mojej pani ginekolog. Poleciła mi właśnie te tabletki. Jescze ostro w tv relamuje się stimea i równięż wypróbowałam ale nie dawała takiego działania. O wiele skuteczniejsze były dla mnie tabletki libido therapy. Trzeba tylko brać je regulanie bo jak bierze się w kratkę. Cyzli jednego dnia weźmiesz a drugiego już nie to raczej nie spodziewaj się jakichś tam dużych efektów. Pierwsze przychodzą tak po tygodniu brania. A ostateczny po miesiącu.

1 polubienie

A czy to nie znowu jakaś reklama ?

2 polubienia

Tak zauważyłam to właśnie

Oczywiscie ze tak. Znowu jedna pyta a druga podsuwa odpowiedz :rofl:

3 polubienia

Dokładnie hahahah

Ale widzę , że nowe konta założyli bo kiedyś jakieś zgłosiliśmy to teraz inaczej próbują :see_no_evil:

Również tak miałam, musisz się sama zaakceptować bądź polepszyć swoją samoocenę, może nie jesteś zadowolona z wyglądu ?

Na forum, na ktorym większość osob jest od lat, od razu to widac😉

1 polubienie

To na t już było tylko to zostało

Aa faktycznie, masz rację nie widziałam tego

1 polubienie

Zamówiłam jeszcze w piątek libido therapy. W poniedziałek przyszło, zażyłąm wtedy pierwszą abletkę, dziś jest środa, jestem po kolejnej tabletce - i muszę powiedzieć, że rzeczywiście jest lepiej. W sensie odczuwam wyższe libido i pozytywne następstawa z tym związane.

Jak będę pamiętała, to dam znak jeszcze co i jak :*

Dokladnie jak sa jakies tematy zwiazane z seksem, libido i pytania o to co polecaja to sa nowe konta ktore te pytania zadaja a inne nowe konto odpowiada i odrazu cos poleca :rofl: szkoda ze w innych watkach sie nie udzielaja

2 polubienia

@LOVI_Redakcja napewno tu zajrzy i zweryfikuje :smiling_face:masz rację co post o libido to to samo reklamy tylko :pensive:

2 polubienia

Dokładnie i zawsze te same tabletki , które są takie super

Kosztuje, ale z tego co udało mi się dowiedzieć, to cena wynika z faktu konieczności zrobienia tych wszystkich testów czy jes to środek bezpieczny dla zdrowia, nie przynoszący żadnych niepożądanych, skutków ubocznych.

Zamiast Waszych cudownych leków lepiej nie faszerować się niewiadomo czym. Lepiej porozmawiać z partnerem , ja wybrałabym już wizytę u seksuologa niż kupowała takie coś…
Także jeżeli to reklama cudownych leków , to z pewnością są przeprowadzone badania ?

3 polubienia