Hej czy któraś z Was posiada sterylizator UV do smoczka? Dostałam w prezencie dla córki i musze przyznać że jest to wygodne szczególnie kiedy jestem pozadomem. Jakie macie zdanie ? Hit czy kit ?
Oj powiem szczerze ze nie mam zdania bo nie posiadamy takiego sprzętu jesli bym nie dostala od kogoś w prezencie to podejrzewam ze nawet bym nie pomyślała o kupie takiego dodatkowego gadzetu ty pewnie podobnie ale mówisz ze dostalas wiec masz świetną okazję na przetestowanie dzialania takiego sprzętu świetnie ze cos takiego jest co moze ularwic nam mamom zycie podczas wyjazdow ale powiem ci szczerze ze nigdy wcześniej nie trafiłam ani na Internecie ani w sklepach stacjonarnych na taki sprzęt pierwszy raz widze
W czasach pandemii pojawiło się dużo takich 'uv' cacek.
Myślę że spróbować warto, wlewasz tam wodę?
Ja mam sterylizator z lovi i życia sobie nie wyobrażam beż niego ;)
Anabanana tez nam podgrzewacz z lovi i wyparzam w nim wszystko a to jest taki sterylizator podręczny. Nie wlewa się tam wody bakterie znikają pod wpływem naświetlania promieniami UV:)
Aaa to mówisz o podgrzewaczu z lovi, sterylizator to osobna maszyna :)
Ja w te UV nie wierzę... przynajmniej nie w te tanie. Duże profesjonalne sprzęty maja prawo działać, a takie skarby z allegro jakoś nie chce mi się w to wierzyć:D
Mama emmy a mi wydaje sie ze to fajne rozwiązanie tym bardziej ze jest mały poteczny wiec doskonały na wyjazdy albo jak ktoś ma malo miejsca
Mamą być : testuje go juz od miesiąca i nie narzekam :) tymbardziej ze nie mam jakiegoś "chińskiego" w 59s sterylizuje smoczek i gotowe . Jeździmy teraz na rehabilitację i bardzo mi się przydaje. Wiem że są też chusteczki do mycia smoczków ale nigdy ich nie używałam ...
Ja też nie posiadam ale ja mam sterylizator wrzucam tam smoczki i gotowe za klika minut.
Zakezy ile Twoje dziecko używa jeśli 1 czy 2 to jest problem bo zaraz może być brudny. Ja zazwyczaj mam z 5/6 także dla mnie sterylizator jest nie zawodny.
Ojej aż 5 6 ? My używamy tylko 2 :o
Ja też używam 2 smoczków na zmianę, choć ostatnio z mniejszych rozmiarów sprawdzałam lovi i canpol i tak zostały wtedy 4 w użyciu. Ale teraz tylko 2.
Ja mam tylko sprzęty lovi sterylizator parowy i podgrzewacz i w nim również wyparzać jak mam wlasnie tylko smoczki, bo butelki nie są u nas codziennie w użyciu.
Takiego sterylizatora uv nie miałam, więc nie wiem jak to działa. Ale widzę, że tam się wkłada smoczek do środka i cały zamyka? Może wcale nie jest to taki zły sprzęt wlasnie na jakieś wyjścia. Bo rozumiem że działa na sucho?
U nas też tylko 2 smoczki w użyciu, ale syn dostaje tylko do spania, albo jak jest naprawdę marudny.
Tego sterylizatora UV nie używałam i nie miałam potrzeby kupować, ale dla każdego sprawdza się co innego :)
Mała zołza tak on działa na sucho :)
ja uzywam 4, maly rzuca smoczkami wszedzie gdzie sie da i psy go lapia :D.... wiec zeby non stop nie sterylizowac, to mamy 4. i tak wyparzam 1raz dziennie...
Anabanana super patent. Też mam psa i jak mi spada tylko na ziemię to juz czatuje żeby mi tylko go nie zabrał ...
Ja wolę używać kilku na raz :D i nie ma problemu nie szukam, nie czekam itd mam zawsze pod ręką
Łe, no to mój pies ma zakaz łapania jakichkolwiek rzeczy dziecka, czy to smoczków, czy zabawek. Na początku próbowała, ale miała raz czy dwa powiedziane, że ma zostawić i nie już nie ruszy, chociaż zabawki młodego są dosłownie wszędzie rozrzucone. Bierze tylko swoje psie zabawki.
Moj pies na szczęście interesuje się tylko swoimi maskotkami
Nie wiedziałam, że takie coś jest :) ja mam ten z Lovi do butelek i tam wkładam smoczki
Fajnie :) ja niestety się nie dorobiłam własnego ...
Dla mnie raczej sterylizator jest bardziej praktyczny można więcej włożyć rzeczy a msky to wydatek gdzue włożymy tylko smoczek.
Może i interesujący gadżet jednak po przemyśleniu uważam że nie dla nas :)