Ponieważ w laboratorium które jest niedaleko mnie pobierają tylko krew do godziny 11 a ja niestety nie zabiorę wolnego w pracy , więc dlatego nie mam jak zrobić badania �
Rozumiem 😔 nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie wtedy w grę w chodzi tylko zwykła wizyta, wizyta potwierdzająca ciążę odbywa się gdy lekarz dostanie wynike bete
Izka betę także można zrobić w sobotę. Jestem tego przykładem:)
A do tej pory spróbuj zrobić test wysokiej czułości.
Bardzo bardzo życzę ♡!!
Pójdę w sobotę ! Trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny 🥹
Mamina u mnie w przychodni w rejestracji Panie pytały czy to wizyta potw ciążę czy zwykła... Nawet nie wiedziałam, że powinnam mieć badanie. Też wyszedł pozytywny to poszłam potwierdzić i tyle.
Nie ma co się stresować bo to źle na Ciebie może wpłynąć. Nie wiem czy brałaś tabletki przed ciążą ale polecają je aby brać przed samym zajściem Ty jak i partner. Napewno selen. i zaleca się brać kilka miesięcy przed ale to kwestia organizmu. Napewno suplementy maja wpływ. :)
Dziewczyny dziś przyszła miesiączka 🩸
Szkoda :(
Może warto kupić w tym miesiącu testy owulacyjne. Przy nieregularnych okresach może łatwiej będzie się wstrzelić.
Trzymam kciuki na kolejny miesiąc aby sie udało :)
Dla wielu lekarzy test nie jest żadnym wyznacznikiem i kierują na betę tak czy inaczej. Tu test był negatywny więc nie mogłaby być wizyta potwierdzająca ciążę tylko taka zwykła konsultacja.
Tak, ja też polecam testy owulacyjne,mi się udało z nimi .
No i fajnie brać kwas foliowy a w sumie to teraz mówi się o tej aktywnej formie i np pregna start ma aktywne foliany i różne witaminy które mogą mieć wpływ na starania. Trzymamy kciuki żeby za miesiąc były dwie kreski �
Tak zrobię, bo znów przegapię owulacje , mam nadzieję że się uda 🩷
O tak pragnę start można brać starając się o dziecko. Na pewno nie zaszkodzi.
Dobrze też brac jod, nawet przy staraniach. Np. iodica, szczególnie przy nieprawidłowej pracy tarczycy
Izka, tak myślałam, że okres dostaniesz. Za mc rób na nowo test 🥰🍀
Ooo tak nie ma co się poddawać !
Też brałam pregna start i jod. Na pewno warto coś podziałać w kierunku uregulowania miesiączek. Mi przy nieregularnych cyklach i pco dopiero po 2 latach udało się zajść w ciążę jak już porzuciłam nadzieję.
Lea Leo to może też kwestia podejścia. Ja jak wyluzowałam, odpuściłam to pyk i ciąża. Koleżanka to samo. Dobrze odwiedzić polecanego ginekologa, który faktycznie usystematyzuje miesiączki
Powodzenia w następnym cyklu:)
Też trzymam kciuki
Również trzymam kciuki! <3
Przy staraniach o drugie dziecko też miałam objawy jak na ciąże, ale testy negatywne. Dopiero w kolejnym cyklu się udało i zobaczyłam dwie kreski, ale początek był bezobjawowy praktycznie :)