Ja mam piekarnik i lodówkę z Beko, płytę electroluxa, dobre sprzęty ma też Samsung
Samsung , beko , Amica ;)
A mi się marzy do nowego domu taka duża lodówka dwudrzwiowa :D obojętnie jaki procent byle by być dużo miejsca było
My mamy sprzęty marki Beko, Samsung, Electrolux i polecamy :)
Ja tez muszę się na coś zdecydować i nie wiem na co postawić;/
Ja nie jestem zadowolona z beko, już dwa razy miałam taka sytuacje ze zaraz po gwarancji coś się zepsuło na amen. Polecam za to samsung, whirlpool, Amica
Syllka właśnie dużo osob jest niezadowolonych z tej firmy, dlatego pewnie jest coś na rzeczy, że się psują po okresie gwarancyjnym.
Mark i jakie mogę polecić to Samsung, Whirlpool i Amica :)
Samsunga to chyba najbardziej takie przyzwoite
Ja na Beko nie narzekam, a w domu mamy 2 lodówki i piekarnik :)
Natomiast mąż pracuje w sklepie z AGD i nie poleca Amici
Ja to chyba mam wszystko z innej firmy oprócz Amici o której nie chciałam słuchać w sklepach mimo, że w każdym byłam zachęcana właśnie do Amici. Lodówka Bosh , indukcja Electrolux, zmywarka Beko, piekarnik whirlpool, suszarka z pralką Samsung i jestem ze wszystkich sprzętów zadowolona. W sklepie zachęcano nas do prostego piekarnika jednak wzięliśmy parowy z 6 zmysłem i bardzo zadowolona i bardzo często z niego korzystam. Głównie z dodatkowych funkcji ;)
Ja też mam sprzęt różnych marek i jestem zadowolona. Co v roku też wychodzą nowsze sprzęty i warto zrobić rozeznanie liczę zakupem
U mnie tak samo, aby kolorystyka się zgadzała ;)
U nas Amica to koszmarek :) lodowka wyłączała sie jak tylko nie było napalone w piecu ;D a pralka pd razu po podłączeniu zaczęła przeciekać, reklamacja nie została uwzględniona bo podczas testu nie wywaliła wody :)
a czy któraś z was ma taki zestaw? Bo miałam zamowic do domu, a koniecznie potrzebuje pralki i suszarki w wersji slim
https://erli.pl/produkt/zestaw-beko-slim-pralka-suszarka-lacznik-7-7kg,43985177
U nas padło na wszystko (z wyjątkiem pralki) na markę Beko. zaraz minie 3lata jak mieszkamy na swoim i korzystamy ze sprzętów I naprawdę jestem zadowolona :)
Ja z Beko mam piekarnik i 2 lodówki w domu (jedna mamy, jedna nasza), mamy ma już 5 rok i działa bez zarzutu, nasza w sumie też jest ok a ma ponad 2 lata, tylko czasem huczy jakby samolot startował, ale mamy do niej dodatkową gwarancję to pewnie się ją odda :D
Ja z marki Beko jestem zadowolona, ale pralkę wybralabym LG albo Samsunga
ja mam amicę i na razie nie narzekam
odswiezam wątek
macie jakies polecenia lub wręcz przeciwnie co nie kupować?
odnosnie agd domowego lodówka pralka zmywarka kuchenka odkurzacz itd … typowe wyposazenie domowe
szukam sprzętów ale czegoś wartego uwagi by za kilka miesięcy nie wymieniac