Sprzęt agd i rtv

Ja tam mam rzeczy z łucznika :slight_smile: Co do mebli odradzam z Bodzio… beznadziejne…

Telewizor miałam LG i jak minęła gwarancja zepsuł sie, teraz mam Samsunga, na razie jestem zadowolona. Sprzęt AGD mam Indesita

Ja mam wszystko nowe kupione z półtora miesiąca temu urzywane z 3 tygodnie a gwarancji nie mam wszystkie mi się spaliły tuz przed świętami bo dzień przed wigilia mieliśmy awarje piekarnika a dokumenty miałam w polce pod piekarnikiem wszystko szlak strzelił

Sylwio to przykre ze tak się stało. Ale może nie będzie tak zle i wszystko będzie sprawnie dzialalo.

Marto no mam taka nadzieje ale pocieszam się tym ze w razie czego mam zachowane dowody zakupu wiec może cos by się dało jeszcze w związku z tym zrobić

ja mam duzo sprzetow LG od lodowki po telewizor jakos lubie ta firme. a meble kupujemy w BODZIO bo jest szybka dostawa i przywoza do domu

Sprzęt zakupiony lecz marki jakie polecam to bosch zmywarka lub pralka.
Samsung mam pralkę jak dla mnie rewelacja.Mikrofalówkę mam ponad 10 lat LG.
Lodówka też LG,telewizor to najlepiej panasonic,sony lecz każdy ma swój gust.
Co do gwarancji sprzęty zawsze się psują jak już jej nie ma …

My tez niedlugo przeprowadzimy sie wkoncu do wlasnego M ( mam nadzieje ze jeszcze zanim pojawi sie mala pociecha ) i tez jestem teraz na etapie wyboru sprzetu agd. Moj wybor to
lodowka - samsung (juz kupiona)
kuchenka + okap - amika (bardzo chwalona przez znajoma uzywa juz od 6 lat)
pralka - bosh (innej moj maz nie uwaza ) :slight_smile:
mikrofalowka - samsung (uzywalam juz chyba od 6 lat i zakupie taka sama)
telewizor - samsung (w posiadaniu od 4 lat )

Niunia w takim razie życzę jak najszybszej przeprowadzki domyslam się jak juz nie możesz się doczekać tej chwili bo całkiem nie dawno również to przezywalam

Sylwia zebys wiedziala :slight_smile: A najgorsze jest to ze zostal do kupienia tylko sprzet bez ktorego niestety nie mozna sie wprowadzic. Dzieli mnie doslownie krok a jednak tak wiele.

Niunia jak tam z przeprowadzka ?

Hmm nadal w ciemnym lesie. Na tapecie wyprawka dla bobasa. Zostawilismy na razie mieszkanie w spokoju, Jak skapletujemy wszystko co potrzebne bedziemy dalej dzialac. kuchenka, okap i naroznik do salonu i sie przeprowadzamy :slight_smile:

No to świetnie w takim razie życzę powodzonka i szybkiej przeprowadzki

Bardzo dziekuje i mam nadzieje ze bedzie szybko :slight_smile:

U nas kroluje samsung i LG i sony jestesmy zadowoleni:)

jako firmę to bardzo sobie chwalę Amice - gdyż u mnie w kuchni wszystko z tej firmy jest ;)) i jestem mega zadowolona.

co do płyty indukcyjnej to ma ją szwagierka od roku = wymieniała zwykłą płyte na indukcyjną właśnie…póki co zadowolona, nie słyszałam by narzekała, nawet nas namawiała byśmy sobie zmienili…jedyny minus w tym że do indukcyjnej trzeba mieć specjalne garnki bo nie wszystkie ona odczytuje :wink:

Sama szukam wyopsażenia do zabudowy do kuchni. Co polecicie? Jakie firmy są dobre? 

Samsung, Beko. 

Wszystkie sprzęty AGD Samsung, jedynie zmywarka Bosch. Jestem bardzo zadowolona, firma Samsung nigdy mnie jeszcze nie zawiodła, a posiadam naprawdę wiele sprzętów rtv i elektroniki.

Kierowałam się głównie parametrami i bez problemu można wybierać w wielu modelach, w różnym przedziale cenowym. Według mnie każdy w tej firmie znajdzie coś czego szuka.

Jesli chodzi o sklep to piekarnik do zabudowy Jak i inne sprzęty kupowałam w Leroy Merlin. Tam wlasnie doradzili mi poszczególne modele (zaufałam komuś kto ma do czynienia ze sprzętem na co dzień). No i wybór okazał się trafny :)

Potem czytałam sobie sama opinie poszczególnych modeli i były pozytywne. 

ja mam amica