2-3 dni robocze się pojawiły i przez DPD
Tylko przez paczkomat DPD i dziwne ale do paczkomaty był koszt około 12 zł za wysyłkę a jeśli chciałam kuriera do domu to już ponad 100 zł
O to faktycznie szybciutko , ja mega długo czekałam myślałam że już nie przyjdzie ![]()
To na prawdę szybko
Przesyłka kurierem zazwyczaj jest droższa.
To jeszcze 2 dni i paczka będzie u Ciebie?
Zgodnie z informacją z Vinted powinna być u mnie jutro
I co była tak jak była informacja?
Paczka przyszła dzień później bo dzisiaj ale i tak myślę że szybko
Najważniejsze, że przyszła ![]()
Ja pierwszy raz mam sytuację że ktoś nie odebrał paczki i wraca do mnie, planujemy wyjazd o ile wyjdzie to co jak ona przyjdzie do mnie jak mnie nie będzie ? Ktoś miał taką sytuację ?
Miałam taką sytuację i nigdy nawet do mnie nie wróciła ani nie dostała zwrotu pieniędzy
Ale jak to :o ja bym pisała do nich
Ja pisałam do nich , to było dawno … i nic dalej nie wiadomo .
Masakra
mi się udało odebrać ten zwrot
To dobrze! Ja już nawet na to nie liczę , że kiedyś odzyskam
Kurczę no ale nie może tak być ![]()
Jezu ja kupiłam sukienkę , przyszła cała uszkodzona przterty materiał i mi nie uwzględnili reklamacji wcale . Stan miał być bardzo dobry
Ciekawe czemu zazwyczaj właśnie Vinted jest po stronie kupującego z tego co czytałam gdzieś na grupach
Hmm to dziwne , a nie mogłaś oddać ?
To prawda , ludzie w ogole juz tamke cuda wymyslaja na vinted , ze strach cos sprzedawac … ja juz dlugo dlugo nic nie wystawialam , ale czesto mi sie wyswietlaja posty z grupy "oszukani na vinted " i przez to stwierdzam , ze i niestety uczciwie sprzedajac i kulujac mozna zostac oszukanym