Hej,
6 października (sobota)mąż jedzie do Wrocławia na jakąś konferencję. Wykłady będzie miał w godzinach 9-16 (może skończy koło 13-14). Chce wziąć mnie i Natkę ze sobą i tak pomyślałam…
czy któraś z Was byłaby chętna, aby się spotkać?
może udałoby się zebrać w kilka osób i zrobić spotkanie loviowych mam? 
Przychodzę z konkretnym terminem i czasem: 06.10.2018 godziny 9-14 (w tym przedziale). Ktoś jest chętny?
Ja za daleko mam niestety
U mnie to też kawałek drogi 
Oj, dla mnie niestety Wrocław też jest daleko, ale ogólnie polecam wycieczkę do Wrocławia.
Ja zawsze marzyłam aby pojechać do Wrocławia 
Emmkao - a jestes w stanie polecić jakieś miejsca, które mogłabym zobaczyć/zwiedzić z 6 ,miesięcznym dzieckiem?
Coś mam wrażenie, że mój wyjazd z córą będzie bardziej kłopotliwy niż odprężający
Pcheła Afrykarium-oceanarium multum zwierzątek i nie tylko do oglądania, że czasu może nie starczyć, ja byłam jeszcze zanim w ciąży byłam, ale ogólnie fajnie było tylko taki półroczniak to ci raczej za wiele nie zapamięta
Afrykarium świetna sprawa, ale w środku jest bardzo duszno więc musiałabyś wziąć to pod uwagę.
Jeśli chodzi o jedzenie, to wybierzcie się do Masali przy rynku, lubię indyjdką kuchnię, a oni robią ją pyszną 
Co do miejsc na odwiedzenie, z półrocznym może być krucho. Ciekawe jest Kolejkowo, ale Natka miałaby frajdę za rok.
Ja z przyjemnością, ale nie w tym terminie i szczerze zrobiło mi się przykro. Ale daj znać czy byłaś i co robiłyście.
W przyszłości jak będziemy miały biegające szkraby to warto wcześniej sprawdzić online czy w dany weekend są gdzieś przewidziane atrakcje dla rodzin z dziećmi. Wrocław ma ich sporo, latem często na Wyspie Słodowej i w pobliżu
Musze w taim razie pomyśleć o tym afrykarium. Bo przeciez nie będę z młodą cały dzień po dworzu chodziła.
Mama - a Ty z okolic Wrocławia? Jak będę znowu to na pewno dam znak
Tak w ogóle pomyślałam, że jakbym gdzieś jechała to będę sprawdzała, czy któraś z Was nie mieszka w pobliżu 
Pcheła, dawaj znać, może akurat uda nam się zgrać. Do Wrocławia mamy kawałek, ale kiedyś często bywaliśmy
marzy mi się już jarmark Bożonarodzeniowy
Pcheła to chyba całą Polskę będziesz musiała zwiedzić 
Ja mieszkam niedaleko Wrocławia, ale nie mam możliwośći w tych godzinach sie spotkać, bo mam spotkanie 
Jeśli masz jakieś pytania co pozwiedzać to pisz 
ZOO Wrocław rzeczywiście warto zobaczyć. Afrykarium i Oceanarium jest ogromne, ale jeśli będzie brzydka pogoda nie wiem, czy Wam sie uda obejść całe Zoo.
Polecam odwiedzić piękny rynek, Ostrów Tumski, Halę Stulecia i spacer po Pergoli ;]
Pergola i Hala jest bliziutko Zoo 
Ja bym z chęcią się spotkała. Ale do Wrocławia mam bardzo daleko. Szkoda. Fajnie by było was poznać w realu.
Ja pewnie będę w zakopanem w lutym od 13-17 i w Sączu. Więc może by też komuś pasowało się spotkać.
Aneta, ja staram się raz na kwartał być w Toruniu, więc gdybyś dała radę tam dojechać to spotkanie byłoby możliwe
Do Torunia jeżdżę na pierogi <3 
Agnieszka - czemu nie?
Ja jestem za 
Zamarancza - to był niestety tylko kilkugodzinny wypad, więc nie dałabym rady tego wszystkiego zobaczyć, ale mąż obiecał, że kiedyś pojedziemy sami na 1-2 dni (całe) to wtedy na pewno pozwiedzamy bardziej:) O ZOO dużo dobrego słyszałam, ale młoda jeszcze za mała - myślę, że gdzieś za rok by miała z ZOO uciechę.
Teraz w Toruniu będę 18 października.
Żałuję, że nie miałam możliwości przyjechać. Jednak stan zaawansowania ciąży jest już na tyle duży, że nie ruszam się nigdzie na krok w oczekiwaniu na rozwiązanie. Mam nadzieję, że uda się zorganizować oficjalne spotkanie w przyszłym sezonie. Będziemy mogły podzielić się swoimi doświadczeniami i wskazówkami