Spotkanie LOVIowych mam

Dziewczyny i LOVI - co powiecie na jakieś spotkanie w realu? :slight_smile:

Lupka nie znalazła mi takiego tematu, więc chyba nigdy nie doszło do takiego spotkania.

Myślałyście kiedyś o tym? Ja z wielką chęcią chciałabym Was na żywo poznać :slight_smile:

Super! Kiedyś myślałyśmy o tym, ale byłoby ciężko, bo z różnych okolic jesteśmy i wszystkie z małymi dziećmi. Ale jestem jak najbardziej ‘za’.

Super!!!ale pewnie z moich okolic nikogo nie ma!!!można też zorganziować lokalne spotkania:)

Ja kiedyś założyłam wątek województwo tam też myślałam o spotkaniu. Jak pojadę w strony będą będzie okazja się spotkać chyba z 3 dziewczynami

Jestem za :slight_smile:

Super! :slight_smile: Macie pomysł jak się zorganizować? Osobny wątek na każde województwo? Czy może wybieramy centrum Polski? :slight_smile: Osobiście wydaje mi się, że więcej osób będzie pasowało spotkanie we własnym rejonie.

Dawać na Woodstock
:slight_smile:

Myślę że województwa to dobry pomysł :slight_smile: Można się wtedy spotykać nawet raz w miesiącu. Oczywiście z dzieciątkami. Zawierałyby nowe znajomości wraz z mamusiami :slight_smile: Jest tyle miejsc dla dzieci w większych miastach że naprawdę warto :slight_smile: Mamy kawusię i pogaduchy a maluszki np w basenach z piłeczkami czy coś w tym stylu :slight_smile: Albo grill z “Paczką z Lovi” :slight_smile:

Do tego powiedzmy co roczne spotkanie w centrum Polski? Mamy starszaków będą mogły na spokojnie jechać nawet z maluchami :slight_smile:

Oj chyba bedzie ciezko…bo kazdy prawie z innych wojewodztw;-)

No niestety ale jesteśmy bardzo rozrzucone. Jeszcze jak ktoś ma prawko ma lżej.

Paulina zanim miałam dziecko to na Woodstock byłam. W sumie BBerlin kostrzyn pociągi jezdza. Wiec możemy się kiedyś umówić ;-).
Dobra wiec z jakich województw byliście? Ja w sumie z Berlina. Ale do lubuskiego okolice zielonej gory i dolnoslaskiego-koło wroclawia czasami jeżdżę. Kojarzą z wątku Paulina ze parę osób się znalazło właśnie koło Wroclawia i parę z okolic Wloclawka czy Bydgoszczy… Czy źle mi się wydaje?

Agniejeska fajnie byłoby się spotkac:) tak dobrze kojarzysz więc z pewnością kilka z mamusie dała by radę się spotkać :slight_smile:

Byłoby super spotkać, fajny też pomysł z corocznym spotkaniem, ale widzę że dziewczyny na forum zmieniają się, jedne odchodzą bo dzieci rosną, mamy wracają do pracy, a przychodzą nowe dziewczyny w ciąży lub niedługo po porodzie.

Emmkao ma rację jest duża rotacja tutaj i biorąc pod uwagę na przykład mnie - jestem tu od roku i miesiąca i nie ma już sporo osób…ale nie ukrywam ze fajny pomysł…a po spotkaniu dopiero by się działo na forum he he same plotkowania ;)) z moich okolic nikogo nie ma niestety …;((((

Ewcia z mojego rejonu też nie ma

Z mojego rejonu nie ma…
Z mojego też nie ma…
A skąd jesteście i jak mają was dziewczyny znaleźć? :smiley:
Zaraz stworzę wątek o moim rejonie, ciekawe ile dziewczyn się zgłosi :slight_smile:

K. Filipek :slight_smile: Super :slight_smile:

Ja jestem z okolic Łodzi. Ale bardzo chętnie spotkam się też z dziewczynami z Włocławka i okolic :slight_smile: Uwielbiam Toruń i te okolice też są mi bliskie :slight_smile:

btw. Dziewczyny to zawsze będzie okazja do wyrwania się z domu :wink: Nawet z dzieciakami :slight_smile:

No właśnie. Okazja na wyrwanie się z domku :slight_smile: Ja mam ten problem że wszyscy znajomi i rodzina pracuje a tak zawsze można by było się z kimś umówić :slight_smile:

Pcheła pomysł świetny, ale że jesteśmy bardzo porozrzucane to może być dość trudno, na chwilę obecną mam tak maleńkie dziecko, że nigdzie nie dam rady z nim dojechać. Był taki wątek co dziewczyny się przedstawiały która skąd jest itp nawet wydaje mi się Pcheła, że to ty go odświeżałaś… ja jestem z okolic Poznania