Dziewczyny i LOVI - co powiecie na jakieś spotkanie w realu?
Lupka nie znalazła mi takiego tematu, więc chyba nigdy nie doszło do takiego spotkania.
Myślałyście kiedyś o tym? Ja z wielką chęcią chciałabym Was na żywo poznać
Witaj na forum #teamLOVI!
Dziewczyny i LOVI - co powiecie na jakieś spotkanie w realu?
Lupka nie znalazła mi takiego tematu, więc chyba nigdy nie doszło do takiego spotkania.
Myślałyście kiedyś o tym? Ja z wielką chęcią chciałabym Was na żywo poznać
Super! Kiedyś myślałyśmy o tym, ale byłoby ciężko, bo z różnych okolic jesteśmy i wszystkie z małymi dziećmi. Ale jestem jak najbardziej ‘za’.
Super!!!ale pewnie z moich okolic nikogo nie ma!!!można też zorganziować lokalne spotkania:)
Ja kiedyś założyłam wątek województwo tam też myślałam o spotkaniu. Jak pojadę w strony będą będzie okazja się spotkać chyba z 3 dziewczynami
Jestem za
Super! Macie pomysł jak się zorganizować? Osobny wątek na każde województwo? Czy może wybieramy centrum Polski?
Osobiście wydaje mi się, że więcej osób będzie pasowało spotkanie we własnym rejonie.
Dawać na Woodstock
Myślę że województwa to dobry pomysł Można się wtedy spotykać nawet raz w miesiącu. Oczywiście z dzieciątkami. Zawierałyby nowe znajomości wraz z mamusiami
Jest tyle miejsc dla dzieci w większych miastach że naprawdę warto
Mamy kawusię i pogaduchy a maluszki np w basenach z piłeczkami czy coś w tym stylu
Albo grill z “Paczką z Lovi”
Do tego powiedzmy co roczne spotkanie w centrum Polski? Mamy starszaków będą mogły na spokojnie jechać nawet z maluchami
Oj chyba bedzie ciezko…bo kazdy prawie z innych wojewodztw;-)
No niestety ale jesteśmy bardzo rozrzucone. Jeszcze jak ktoś ma prawko ma lżej.
Paulina zanim miałam dziecko to na Woodstock byłam. W sumie BBerlin kostrzyn pociągi jezdza. Wiec możemy się kiedyś umówić ;-).
Dobra wiec z jakich województw byliście? Ja w sumie z Berlina. Ale do lubuskiego okolice zielonej gory i dolnoslaskiego-koło wroclawia czasami jeżdżę. Kojarzą z wątku Paulina ze parę osób się znalazło właśnie koło Wroclawia i parę z okolic Wloclawka czy Bydgoszczy… Czy źle mi się wydaje?
Agniejeska fajnie byłoby się spotkac:) tak dobrze kojarzysz więc z pewnością kilka z mamusie dała by radę się spotkać
Byłoby super spotkać, fajny też pomysł z corocznym spotkaniem, ale widzę że dziewczyny na forum zmieniają się, jedne odchodzą bo dzieci rosną, mamy wracają do pracy, a przychodzą nowe dziewczyny w ciąży lub niedługo po porodzie.
Emmkao ma rację jest duża rotacja tutaj i biorąc pod uwagę na przykład mnie - jestem tu od roku i miesiąca i nie ma już sporo osób…ale nie ukrywam ze fajny pomysł…a po spotkaniu dopiero by się działo na forum he he same plotkowania ;)) z moich okolic nikogo nie ma niestety …;((((
Ewcia z mojego rejonu też nie ma
Z mojego rejonu nie ma…
Z mojego też nie ma…
A skąd jesteście i jak mają was dziewczyny znaleźć?
Zaraz stworzę wątek o moim rejonie, ciekawe ile dziewczyn się zgłosi
K. Filipek Super
Ja jestem z okolic Łodzi. Ale bardzo chętnie spotkam się też z dziewczynami z Włocławka i okolic Uwielbiam Toruń i te okolice też są mi bliskie
btw. Dziewczyny to zawsze będzie okazja do wyrwania się z domu Nawet z dzieciakami
No właśnie. Okazja na wyrwanie się z domku Ja mam ten problem że wszyscy znajomi i rodzina pracuje a tak zawsze można by było się z kimś umówić
Pcheła pomysł świetny, ale że jesteśmy bardzo porozrzucane to może być dość trudno, na chwilę obecną mam tak maleńkie dziecko, że nigdzie nie dam rady z nim dojechać. Był taki wątek co dziewczyny się przedstawiały która skąd jest itp nawet wydaje mi się Pcheła, że to ty go odświeżałaś… ja jestem z okolic Poznania
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.