Hej! Zanim zaszłam w ciążę regularnie robiłam rzęsy u stylistki, teraz chcę bardziej skupić się na naturalnej pielęgnacji. Czytałam na stronie https://naturalnerzesy.pl/ że olejek rycynowy daje podobne efekty jak zabieg laminowania rzęs. Czy któraś z was próbowała? :)
Ja nie probowalam, ale chetnie sprobuje. Ogolbie to olej rycynowy uzywalam na wlosy.
Ja nie próbowałam ale teraz spróbuję, na wlosy tez używałam kiedyś
Swego czasu regularnie smarowałam nim rzęsy i faktycznie były dłuższe i zdrowsze. Potem przerzuciłam się na Revitalash z zawartością bimatoprostu ale miałam na niego uczulenie. Próbowałam jescsse pomadki z Rossmanna Alterra rumiankowa i też super efekty. Rzęsy dłuższe i mocniejsze.
Ja nie próbowałam, ale brzmi nawet nieźle. Ta laminacja też mi się podoba. Dobrze ,że swoje rzęsy mam nawet długie więc na razie trzymam się tylko tuszu.
Olejek rycynowy podobno działa cuda na wszystko ☺
Bardzo polecam odżywkę do rzęs long for lashes działa cuda rzęsy jak sztuczne
.. Po 2 tyg widać efekty... A po miesiącu szczotki... Mój tata myślał że mam sztuczne i mówił że mam rzęsy jak firanki... Pojechałam do babci do Angli to się pytała czy rzęsy doczepiam...
Long4lashes to bimatoprosty, super działa ale nie używajcie zbyt długo bo potem rzęsy robią się cieńsze na końcach.
Dariamama zachęcasz żeby kupić ☺
Słyszałam dobre opinie o long4lasher
Ja używam od jakiegoś czasu olejku rycynowego i są fajne rzesy
a ja jestem tą szczęściarą, która ma rzęsy jak firanki jak to mówią znajomi :D nie używam tuszu nawet bo mi w tedy haczą o okulary haha
ale słyszałam, że niby olejek rycynowy dobzre wpływa ,ale nie próbowałam wiadomo
Ja mam długie rzęsy wiec problemu nie mam ale czasem je odżywie ☺
Zazdroszczę Wam dziewczyny bo moje to ogryzki :p
Kverve musisz czymś wzmocnić ☺
A jak dokładnie działa ten olejek rycynowy?
Zagęszcza? Wydłuża? Przyciemnia rzęsy?
Bo ja mam problem z rzęsami taki, że na końcach są takie jaśniutkie, że ich prawie nie widać.
Ale z kolei nie chcę żeby za bardzo urosły bo potem też mi wchodzą w okulary ;)
Podobno są gestsze i zmniejszaja ich wypadanie
Paulina na wszystkie 3 pytania odpowiedź brzmi - tak ;)
To nie jest taki szybki proces
A spróbuję sobie tego olejku.
Ostatnio chodzę na henne brwi i rzęs i tak naprawdę szybko z rzęs schodzi.
Tak to henna zostałaby na brwiach a rzęsy może będzie można załatwić olejkiem ;)
A nakładacie to szczoteczką do rzęs na noc?
Raz dziennie?