Sportowe ubrania plus size

Z racji iz zaczelam cos tam robic ze swoja waga i sylwetką to szukam tez ubrania ! Marzy mi sie fajny komplet - top i leginsy z wysokim stanem.
Moja siostra poleca z pepco - problem w tym ze ta kolekcja cardio bunny jest w rozmiarze L/XL .
Ja potrzebuje cos w rozmiarze XXL a niestety takie widzialam tylko na shein czy temu…

Zdjecie pogladowe o co mi chodzi

No ja właśnie kupowałam na shein, kupiłam kiedyś z gym glamour to są podobne i o wiele droższe

A jak te z shein ? Bo tez boje sie ze to plastik i bede sie pocic strasznie

Dla mnie są okej, ale ja kupowałam z 3 lata temu i cały czas są dobre jedynie co to robią się za małe bo dupa rośnie :sweat_smile: :face_with_peeking_eye: mam też spodenki z wysokim stanem

Też kiedyś kupowałam z gum glamour ale tam cena dużo wyższa pewnie są tańsze i podobnej jakości może ktos poleci też chętnie poczytam

Ja kupiłam na shein i są okej

1 polubienie

Na shein są ok ale patrz na skład. Bo faktycznie niektóre są jak reklamówka :rofl::rofl: ale można też znaleźć dobry materiał i patrz na wymiary bo może się okazać że xl będzie na ciebie za duże

1 polubienie

Tam to najważniejsze jest czytanie składów , wtedy da się coś dobrej jakości dostać . Mi się udało z kolarkami ciążowymi mega wygodne i nie pocę się

3 polubienia

W Sinsay kupiłam świetne z szerokim pasem i wysokim stanem sportowe spodenki , leginsy też były a oni mają rozmiar Xxl :wink:

1 polubienie

Ja ostatnio w lidlu kupiam fajne…

1 polubienie

Z Lidla, Crivit tez polecam.

Lubie rzeczy z lidla, np ciazowe byly bardzo wygodne. Ale nie lubie tego zamawiac, a u mnie stacjonarnie to trzeba byc o 6 rano pod sklepem :rofl: narazie zamowilam z shein, ma cudowne opinie wiec czekam

Ooo jak przyjdzie pochwal się zdjęciem :blush:

Myślę, że warto zaryzykować z zestawem z shein. Warto patrzeć na skład, ja zawsze też czytam opinię i jak widzę, że ludzie polecają to biorę :slight_smile: Sama mam takie zestawy z aliexpress i bardzo je lubię. Są wygodne i nie pocę się. I nie wydałam na nie fortuny. Na shein pewnie są podobne rzeczy sportowe.

Ja też zwracam uwagę na opinie, to naprawdę pomaga uniknąć rozczarowań. Fajnie, że można znaleźć coś wygodnego i w dobrej cenie

A ja już też się trafiło mi że polecali a okazało się że mi jakościowo nie spasowało

Bardzo fajne krótkie szorty sportowe są w sinasay , bardzo wygodne nic się nie roluje . Udało mi się wczoraj kupić drugą parę na wyprzedaży za 11 zł …
Polecam !

1 polubienie

Zdecydowanie fajny komplecik z Shein. Jest wygodny, elastyxzny mega. Dobrze sie w nim cwiczy.

Macie zdjecie, prosze byc wyrozumialym bo akrualnie waze dalej duuuuuzo

1 polubienie

Bardzo fajny zestaw :smiling_face: