Dziewczyny mówią chyba o Nivea krem na każdą pogodę :)
Nie wiem jak teraz ale kiedyś nivea na zimę miała wodę na pierwszym miejscu. U nas idealnie sprawdza się sztyft z musteli. Szybko się nakłada i fajnie zabezpiecza buzię
ten sztyft używasz na zimę ?
tak. I jesienią, wiosną w chłodniejsze dni. Często nakładam też na moje usta - w zimę lubią mi szybko wysychać
Dużo dobrych opinii czytałam o tym sztyfcie z Musteli i w końcu muszę też go kupić sprawdzić.
ja muszę właśnie kupić bo nam się skonczył :)
Ja kupie sztyf z musteli na próbę kiedy skończy się krem nivea;)
Napisz później jak się u Was sprawdza :)
Zimą spacery nie powinny być jakoś przesadnie długie- trzeba się dostosować do pogody.
Ja kupiłam krem z Momme- mam go z polecenia od jednej mamy. Podobno chroni skórę nie tylko przed słońcem ale też przed wiatrem i mrozem.
Są kremiki specjalnie na porę zimowa - skóra jest bardzo wrażliwa u takiego maleństwa więc ja stosowałam ![]()
Ja polecam krem ochronny Musteli z woskiem pszczelim mozna go stosowac od 1 dnia zycia
Plusem jest to ze pozostawia na skore na wyjątkowy zapach i łatwo się wchłania. ![]()
Ja polecam krem Linomag cold cream - polecany również przez Pana Tabletkę a w korzystnej cenie ![]()
Moja ten krem zapchał niestety, a że to był koniec takich chłodniejszych dni to już jej nie kupowałam nic nowego tylko używałam bambino. Na tą zimę muszę pomyśleć czy pójdziemy w HiPP mustela czy linomag
momme krem i sztyft polecam tanie super skład od 1 dnia życia i w przystępnej cenie i brak wody w składzie a to najważniejsze
i tak samo jak dziewczyny wyżej linomag cold crem , (ja osobiście używam na chłodniejsze dni jak nie ma mrozu)
Przeczytałam kremy jakie polećcie ale w żadnym z nich nie znalazłam filtrów UVA/UVB a w zimie też jest przecież słońce? Nakładacie coś dodatkowo jeszcze? Rozglądam się z czymś dla mojego synka
U niemowląt ostrożnie z tym! W zimie to małe promieniowanie. Gondola czy daszki w nosidłach samochodowych absorbują większość szkodliwego promieniowania.
W sensie? Mój się urodził w kwietniu i w lecie położną która przychodziła zalecała filtry i kupowałam krem mustela właśnie z filtrem
krem lub sztyft bez zawartości wody w składzie polecam momme
mustela ma dobry skład ale są składniki do których ja bym się przyczepiła
ja dużo razy wietrzę mieskanie a maluszka przykrywam kocem albo ją też zabieram ze sobą do innego pomieszczenia