Kupilam kolejne smoczki i pierwsze mycie i taka sytuacja… w.srodku dostal sie plyn do mycia artykułow dla niemowlat… czy to normalne? Wczesniej tak nie mialam…
Ja mialam to samo
nie wiem od czego to bylo tzn domyslam sie ze blad fabryczny i gdzies przeciekalo
Kurcze ale to sa 3 opakowania smoczkow… i wszystkie? Jeden prime i 4 te swiecace w nocy…
Zdążyło mi się to z jednym smoczkiem jeżykiem , może faktycznie jakaś wada
Moze tylko kupiłam 3 opakowania… i to sa smoczki z kazdego z nich… az takiego pecha miałam? Masakra…
a tak bylam zadowolona z tych smoczkow… ![]()
Spróbuj zareklamować jaki uszkodzony produkt
Mnie się tak dzieje z każdymi smoczkami. To wada? Ja myślałam że tak ma być bo przecież jak dziecko ssie to powietrze tam wpada i wypada więc woda tez:thinking: plukalam woda i nasiskalam albo potrząsałam i wszystko wylatywało. Nie wiedziałam że to wada ![]()
![]()
Ja rowniez nie wiedzialam, ze to wada, a tez czesto zostaje mi tam woda…
U nas też często zostaje tam woda…
Tak bo ja też potrząsam nimi
ale w tym z kolekcji języka jak wleciało do środka to nic nie pomagało żeby wypłukać zawartość
A ponaciskac? U mnie pomagało
Taaak , problem miałam tylko z tym jednym
Drogie mamy, smoczki LOVI nie są idealne szczelnie - dzięki temu odpowiednio pracują w buzi dziecka i zapewniają prawidłowy rozwój. Zalecamy, aby po umyciu i wyparzeniu złapać smoczek za uchwyt i energicznie potrząsnąć kilka razy, aby usunąć wodę ze środka. Rekomendujemy wymianę smoczków co około 4-6 tygodni ![]()
Mi też tak woda wpada, nie tylko do smoczka Lovi, do każdego. Smoczek nie jest w pełni szczelny
No właśnie przecież dziecko naciska go językiem więc one muszą pracować powietrzem
Boze
tyle smoczkow w koszu wyladowalo bo myslalam ze to wada ![]()
Haha no dokładnie, całe życie się człowiek uczy ![]()
Dobrze ze piszecie, bo juz milam wyrzucać
tak wiem wlasnie ze trzeba wymieniac i dlatego zakupilam nowe po 6 tygodniach
ale przy pierwszych nie mialam takich sytuacji, stad moje zdziwienie ![]()
Dobrze, ze dzieki Lovi mamy spory zapas😊
Hahaha no zdarza się