Smoczki lovi

Kupilam kolejne smoczki i pierwsze mycie i taka sytuacja… w.srodku dostal sie plyn do mycia artykułow dla niemowlat… czy to normalne? Wczesniej tak nie mialam…

Ja mialam to samo :see_no_evil: nie wiem od czego to bylo tzn domyslam sie ze blad fabryczny i gdzies przeciekalo

1 polubienie

Kurcze ale to sa 3 opakowania smoczkow… i wszystkie? Jeden prime i 4 te swiecace w nocy…

1 polubienie

Zdążyło mi się to z jednym smoczkiem jeżykiem , może faktycznie jakaś wada

Moze tylko kupiłam 3 opakowania… i to sa smoczki z kazdego z nich… az takiego pecha miałam? Masakra… :frowning: a tak bylam zadowolona z tych smoczkow… :frowning:

Spróbuj zareklamować jaki uszkodzony produkt

Mnie się tak dzieje z każdymi smoczkami. To wada? Ja myślałam że tak ma być bo przecież jak dziecko ssie to powietrze tam wpada i wypada więc woda tez​:thinking: plukalam woda i nasiskalam albo potrząsałam i wszystko wylatywało. Nie wiedziałam że to wada :rofl::rofl:

Ja rowniez nie wiedzialam, ze to wada, a tez czesto zostaje mi tam woda…

U nas też często zostaje tam woda…

Tak bo ja też potrząsam nimi :rofl: ale w tym z kolekcji języka jak wleciało do środka to nic nie pomagało żeby wypłukać zawartość

1 polubienie

A ponaciskac? U mnie pomagało

Taaak , problem miałam tylko z tym jednym

Drogie mamy, smoczki LOVI nie są idealne szczelnie - dzięki temu odpowiednio pracują w buzi dziecka i zapewniają prawidłowy rozwój. Zalecamy, aby po umyciu i wyparzeniu złapać smoczek za uchwyt i energicznie potrząsnąć kilka razy, aby usunąć wodę ze środka. Rekomendujemy wymianę smoczków co około 4-6 tygodni :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Mi też tak woda wpada, nie tylko do smoczka Lovi, do każdego. Smoczek nie jest w pełni szczelny

No właśnie przecież dziecko naciska go językiem więc one muszą pracować powietrzem

1 polubienie

Boze :see_no_evil: tyle smoczkow w koszu wyladowalo bo myslalam ze to wada :see_no_evil:

Haha no dokładnie, całe życie się człowiek uczy :sweat_smile:

Dobrze ze piszecie, bo juz milam wyrzucać :joy: tak wiem wlasnie ze trzeba wymieniac i dlatego zakupilam nowe po 6 tygodniach :wink: ale przy pierwszych nie mialam takich sytuacji, stad moje zdziwienie :wink:

Dobrze, ze dzieki Lovi mamy spory zapas😊

Hahaha no zdarza się