Śliczne ciuszki dla niemowląt

My ostatnio zabawki zamawialiśmy bo wyszlo taniej niż stacjonarnie :) 

Lisza zabawki akuart zawsze zamawiam na internecie, są dużo tańsze ;) 

Ale na necie trzeba uważać bo zawsze przed świętami czy dniem dziecka te zabawki sa droższe

Fajne komplety teraz wpadły z nowości :)

https://szatkadlagagatka.pl/category/?q=Ck#top

Ja też szukam ofert z darmowymi dostawami lub staram się coś kupić za taką kwotę, zeby za tą przesyłkę nie płacić. Chociaż czasem w sklepie jest taka przebitka cenowa, że nawet z kosztem dostawy bardziej się opłaca coś kupić niż stacjonarnie.

Z mężem czasami kupujemy wcześniej prezenty jeżeli są w promocji. Mamy z głowy zakupy przed świętami. Kiedy nie mamy czasu szukać to.zamawiam

Olaleksandra oj z tym to masz rację, czasami można się naciąć. 

Oleksandra masz racje;) jak ma sie pewnosc co chce sie sprezentowąc maluchowi to warto zrobić to dużo wczesniej;)

No zwłaszcza przed jakimś takimi świętami to jest taki szał i niby wszystko jest na promocji ale tak naprawdę wcale te promocje nie są takie korzystne dobrze że teraz wprowadzili to że trzeba podać cenę z 30 dni a no myślę że marketingowcy jakoś sobie z tym poradzą i po prostu 30 dni wcześniej ją obniżą tą cenę żeby później ją podwyższyć

Ja też częściej kupuję przez internet ,a z prezentami świątecznymi nigdy nie czekam na ostatni moment :) 

Jak coś się akurat trafi fajnego w dobrej cenie to też nieraz kupię na później :) 

Ja zawsze wole kupić prezent wczesniej :) mój się ze mnie śmieje ze jestem lowczyni promocji bo zawsze coś uda mi się trafic :) 

nie raz nawet jak już mam prezent to lubię dać wczesniej w zależności co to jest bo wiem ze może przydać się wczesniej wiec szkoda żeby leżał np tydzień czy dwa 

Lisza mam podobnie. Zawsze też poluje na jakieś promocje bo zawsze to się uda  zaoszczędzić trochę kasy. Czasami daje wcześniej a czasami mówię że kupiłam żeby nie kupili sobie sami wcześniej :D

Mi też czasem jak wpadnie okazja życia to tak robię;) 

Zawsze trzeba być czujnym :) nigdy nie wiadomo kiedy zdąży się jakaś fajna promocja :D

JA tak samo prezenty kupuję dużo wcześniej, nie lubię zwlekać na ostatnią chwilę. I właśnie poluję na promocje, zawsze warto zaoszczędzić parę groszy :D

Ja zawsze mialam tak ze prezenty mialam wczesniej ogarniane ;) ale po narodzinach drugiego dziecka jakos to wszystko zeszlo na drugi plan i troche na ostatnia chwile wszystko zostawialam ;) ale chyba znoqu wracam do starych zasad ;) bo znowu planuje z wyprzedzeniem ;) no i koczuje na te wyprzedaze i promocje;)

Fakt jest taki ze przed swietami ceny mocno ida w gore ;/

Przed świetami trzeba dobrze patrzeć na ceny bo właśnie myła klienta niby dają super promocje a tak na prawdę cena jest taka sama jaka była albo jest minimalna różnica 

Dlatego teraz sklepy mają obowiązek pokazywania najniższych cen z ostatnich 30 dni. 

Oj tak dobrze ze weszła ta ustawa już nikt nie bedzie nikogo oszukiwal , chociaz z drugiej steony hm specjalnie czekał z wyprzedażą do 30 dni po obniżce 

niby fajna opcja al eco nam np. po atakiej informacji jak musimy coś kupić np dziś;) bo sie zapomniało zrobic tego wcześniej;)