Śliczne ciuszki dla niemowląt

Dziewczyny!

Znalazłam super sklep z ciuszkami dla niemowląt. Kupiłam kilka body i słodkie pajacyki, w których jestem zakochana !

Sklep nazywa się Szatka dla gagatka - www.szatkadlagagatka.pl

Chętnie przejrze 

ciekawe jakie ceny;)

No ja odrazu zagladnełam i ceny są naprawdę spoko zastanawiam się jeszcze jak jest z jakością. Czasami warto wspierać takie małe biznesy niż kupować w sieciówkach. Ale ceny naprawdę w porządku

Jak będę miala chwile to zajrzę ;) Tylko właśnie ciekawe jak z jakością, bo na tym najbardziej nam zależy ;) 

Ceny bardzo przystępne i modele również atrakcyjne. Ciekawe jak jakoś do ceny. 

No właśnie zawsze jeszcze jakość człowieka zastanawia

Nie znałam tego wcześniej :) Też jestem ciekawa jak jakość :) 

Zaraz zaglądam 🙂

Dzisiaj jest rabat 10% na cały asortyment z kodem WIELKIEOTWARCIE

Ubrania głównie dla dziewczynek ;)

Ja już miałam okazję u nich zamawiać, ale jeszcze jak sprzedawali na Facebooku. Moje bliźniaki Antek i Amelka noszą zakupione tam ubranka. Nie miałam żadnych zastrzeżeń co do jakości, chociaż miałam podobne obawy co Wy, ale widziałam, że wiele Pań kupowało u nich (ogłaszali się na grupach fejsbukowych i mieli sporo komentarzy). Ubranka są jeszcze piękniejsze na żywo i faktycznie ceny mieli zawsze przystępne, więc nie poszło nam jakoś bardzo po kieszeni, zwłaszcza, że jak już wspomniałam - jestem mamą bliźniaków więc wszystko kosztuje nas razy dwa :) 

edit: Zauważyłam, że Szatka dla gagatka ma dziś jakąś akcję rabatową, -10% jest na wszystko

Nie znam tego sklepu chętnie zajrzę 😁

Nie znam tego sklepu, chętnie obejrzę 

Ubranka to ja jednak wolę kupować stacjonarnie

ciuszki jak ciuszki, kazdemu podoba sie co innego;) ale przesyłka jest wg mnie wysokim kosztem;/ 

Aniss te wysokie przesyłki mnie również odrzucają…:/ 

Też nie lubię płacić za przesyłki 20 czy już nawet 25zl. Z te pieniądze to można jakieś inne ubranko właśnie kupić. 

Niestety takie są obecnie ceny za przesyłki i cały czas przewoźnicy podnoszą je do góry :( 

Chętnie zagladne na strone 

Tak ceny przesyłki ostatnio rozkladaja na łopatki