Dziewczyny!
Znalazłam super sklep z ciuszkami dla niemowląt. Kupiłam kilka body i słodkie pajacyki, w których jestem zakochana !
Sklep nazywa się Szatka dla gagatka - www.szatkadlagagatka.pl
Witaj na forum #teamLOVI!
Dziewczyny!
Znalazłam super sklep z ciuszkami dla niemowląt. Kupiłam kilka body i słodkie pajacyki, w których jestem zakochana !
Sklep nazywa się Szatka dla gagatka - www.szatkadlagagatka.pl
Chętnie przejrze
ciekawe jakie ceny;)
No ja odrazu zagladnełam i ceny są naprawdę spoko zastanawiam się jeszcze jak jest z jakością. Czasami warto wspierać takie małe biznesy niż kupować w sieciówkach. Ale ceny naprawdę w porządku
Jak będę miala chwile to zajrzę ;) Tylko właśnie ciekawe jak z jakością, bo na tym najbardziej nam zależy ;)
Ceny bardzo przystępne i modele również atrakcyjne. Ciekawe jak jakoś do ceny.
No właśnie zawsze jeszcze jakość człowieka zastanawia
Nie znałam tego wcześniej :) Też jestem ciekawa jak jakość :)
Zaraz zaglądam 🙂
Dzisiaj jest rabat 10% na cały asortyment z kodem WIELKIEOTWARCIE
Ubrania głównie dla dziewczynek ;)
Ja już miałam okazję u nich zamawiać, ale jeszcze jak sprzedawali na Facebooku. Moje bliźniaki Antek i Amelka noszą zakupione tam ubranka. Nie miałam żadnych zastrzeżeń co do jakości, chociaż miałam podobne obawy co Wy, ale widziałam, że wiele Pań kupowało u nich (ogłaszali się na grupach fejsbukowych i mieli sporo komentarzy). Ubranka są jeszcze piękniejsze na żywo i faktycznie ceny mieli zawsze przystępne, więc nie poszło nam jakoś bardzo po kieszeni, zwłaszcza, że jak już wspomniałam - jestem mamą bliźniaków więc wszystko kosztuje nas razy dwa :)
edit: Zauważyłam, że Szatka dla gagatka ma dziś jakąś akcję rabatową, -10% jest na wszystko
Nie znam tego sklepu chętnie zajrzę 😁
Nie znam tego sklepu, chętnie obejrzę
Ubranka to ja jednak wolę kupować stacjonarnie
ciuszki jak ciuszki, kazdemu podoba sie co innego;) ale przesyłka jest wg mnie wysokim kosztem;/
Aniss te wysokie przesyłki mnie również odrzucają…:/
Też nie lubię płacić za przesyłki 20 czy już nawet 25zl. Z te pieniądze to można jakieś inne ubranko właśnie kupić.
Niestety takie są obecnie ceny za przesyłki i cały czas przewoźnicy podnoszą je do góry :(
Chętnie zagladne na strone
Tak ceny przesyłki ostatnio rozkladaja na łopatki
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.