Ja w ciąży śpię bez normalnie jak przed a później to nie wiem, słyszałam że właśnie mleko czasem cieknie
Ja spałam po porodzie mleko samo wyciekało delikatny ścisk i piżama mokra;(
U mnie to i piżama i pościel mokra była w początkach
Kverve, tak. Skurcze w piersiach nadal się utrzymują.
Ja w ciąży śpię bez stanika, ogólnie zawsze spałam bez. W trakcie laktacji także zakładałam wraz z wkładkami laktacyjnymi, bo inaczej to byłoby wszystko z mleka.
Nie wiem jak usnę w. Jak całe życie bez
Ja spałam bez bo nigdy nie spałam w staniku
Ja spie w staniku takim "miekkim" nie wyobrszam sobote teraz bez. Pamietam jak moja doradczyni laktacyjna w szpitalu "krzyczala" na dziewczyny bez staników ze wlasnie chodzą bez a pozniej placzą ze mają obwisle piersi. Kazala naciągac szelki zeby byly wysoko hah :D
No bo to niestety prawda, że jak się chodzi bez stanika to grawitacja działa bardziej i piersi będą bardziej obwisłe, szczególnie oczywiście jeśli chodzi o większe piersi
Na początku spałam w staniki,a potem już bez. Jednak jak już tak mleko nie kapało w nocy można było spać bez
Ja chodziłam bez i nie mam obwisłych piersi
No ja mam właśnie większe i się trochę obawiam, ale cóż coś za coś
Monia no ja uważam,że jak ma się dobrze dobrany to powinno być ok,ale no nie oszukujmy się po karmieniu ten biust się zmieni zawsze
Może właśnie zależy od wielkości piersi, bo ja zbyt wielkich nawet karmiąc nie miałam
Wsztstko możliwe, jak narazie o tym zbytnio nie myślę
Mi się bardzo zmienił.biust o dwa rozmiary ,a czasem były jeszcze większe bo na początku ten biust okropnie się zmieniał
Mi po porodzie to tak rozmiar skakał, że gdybym nosiła wtedy takie usztywniane, to bym w życiu nie dobrała.
Ja wole w miare mozliwisci zapobiegac i spac w staniku
Misiowa mi tak samo i kupiłam zwykłe staniki bez usztywnienia.
Najlepsze na początek są te miękkie bez fiszbinów
Klaudiamama a jakie sobie zamówiłas miekkie do spania?