jejku to buntu 4-latlka na szczęście nie miałam u córki :D uff
A to wszystko dopiero przede mną 😜
Miał jakąś przerwę w chodzeniu do przedszkola np chorował?
Ja jiz to przechodziłam we wrześniu ale na szczęście syn polubił.przedszkole.. I kiedy go odbieram to zawsze mówi, że fajnie było;)
Syn od tygodnia nie chodził do przedszkola bo chorował i wczoraj pytam czy zje obiad .. on na to 'nie bo jadłem u dzieci ' ;) mówię do niego, że chyba tydzień temu ;)
Hahaha No to smiesznie 🤪
Justyna hahaha może dopiero ku się przypomniało haha
justys haha chyba coś mu się pomyliło :P
Moje dzieci uwielbiają przedszkole więc to dla mnie na plus bo od początku nie miałam problemów by chodzili do przedszkola. Córka zawsze ubolewa jak chora i nie może iść do przedszkola, dla syna to bez różnicy, ale od dopiero zaczął chodzić od niedawna
Specjalnie tak mówi żeby dostać jakąś słodka przekąskę zamiast normalnego posiłku;)
Zdecydowanie !
Justys to cwany chłopak 😀 zresztą jak każde dziecko
Moja córka już potrafi w wieku 3 lat symulować chorobę :D
xyz hahah to ona jest najlepsza :D moja jeszcze na to nie wpadła, ale dla niej nie pójść do przedszkola to katastrofa
Mazia to Mały poszedł jako 2.5 latek?
Ja się ostatnio złapałam na tym, by nie mówić synowi, że jeśli zle się poczuje to Pani po mnie zadzwoni. Cwany raz dwa to złapał i gdy mu sie nudziło to mówił pani, że mu zle
Ja mam wrażenie, że u nas skoki rozwojowe to było płakanie i wierzganie wieczorem przy piersi. I nie dało się małego odłożyć na dłużej, chciał być ciągle na rączkach.
ja np u synka nie pamiętam takich ciężkich dni, ale może coś przeoczyłam, albo zwalałam na brzuszek, ząbki itp.
Justyś i tu dowód jak tym dzieciom wierzyć;) haha
Mamuśkajulii oj tak dzieciaki są sprytne i szybko wiedzą jak to wykorzystać:d
idziemka tak tak :) zwolniło się miejsce to go posłałam :) u nas w przedszkolu pracuje babcia, więc szybko dała info, że jest miejsce i takim sposobem nam się udało :)
on jak siostra lubi tam chodzić każdego dnia idzie z radochą , nigdy nie było by płakał , że musi tam iść :) także ja się cieszę bo poszło bez problemów jak z córką
Takie maleństwa a już znają takie sztuczki :D
crazygreengirl masz jeszcze małe dziecko, ale zobaczysz za jakiś czas jak potarfią nami manipulować :d