Sklepy internetowe z jedzeniem dla dzieci

Gdzie kupujecie jedzonko dla dzieci typu naturalne chrupki albo jakiej bardziej zdrowe czy przekąski, musy kaszki itp?

Ja kupowałam na stronie mlekolandia ale teraz bardziej preferuję Allegro a Wy?

W Rossmanie niestety często nie ma tego co chcę 

Musy to stacjonarnie kupuje. Kaszki i płatki owsiane też w sklepie na R. Kilka razy zamawiałam kaszkę Helpy z All...... No i czasem ale to jak syn był mniejszy zamawiałam że strony dodomku 

DM ;) 

DM teraz na IG widzę że sporo osób zamawia z Krabb

A dla starszego zamawiam razem ze mną, bo uwielbiam musli granolę i owsianki i z one day more. Mają też takie bez cukru

Zamawiam z allegro i często korzystam z usługi Smart. Dużo firm markowych ma konta na allegro

W sumie  z krabb otrzymałam darmową paczkę powitalną,  nie zamawiałam jeszcze nic od nich. 

Przeważnie Allegro bo darmowa dostawa smart

Ja kaszki  i dodatki do niej kupuje od helpa czarymamy a oleje, oliwy, pasty na olini 

Ja teraz wyłącznie kupuje wszystko na allegro - najczęściej jak mi spasuje dostawca to od tego jednego cały czas. Sporadycznie zdarzy się, że kupię coś w rossmanie. 

ja kupowałam najczęściej w sklepie ze zdrową żywnością lub w aptekach online 

Też najczęściej kupuję na allegro, bo ceny są najniższe a na dodatek mając smarta nie płacę za zakupy. A z normalnych sklepów internetowych to może otolandia? Jest tam duży wybór zdrowych przekąsek dla dzieci.

Ja też najczęściej na Allegro, bo wychodzi najtaniej plus darmowa dostawa ze SMARTem. Staram się zamawiać od znanych dostawców, albo z aptek internetowych. Teraz zamówiłam przez Allegro od Nutricii, ceny bardzo ok, dostałam też kilka gratisów bo zamówienie było spore. Napewno zamówię jeszcze od nich.

Z Krabb też czasem zamawiam, ale paczki powitalnej nie dostałam;).

Ja tez paczki powitalnej nie dostałam :(

Inka i Mamusia dwóch chłopców, to musicie  im się o sb przypomniec pisząc do nich na IG ;) 

Kiedyś zamawiałam coś z krabb ale właśnie poprzez allegro, więc to się pewnie nie liczy. Produkty mają w naprawdę niskich cenach i też spory asortyment.

DaNutka, super że dałaś namiar na paczkę powitalna :) Spróbuję się odezwać na ig. 

DaNutka ale co im napisać? ;P Po prostu żeby mi wysłali paczkę powitalna;P?

Kiedyś napisałam w komentarzu  i migiem mi napisali wiadomość ;) 

Dziękuję, spróbuję;)