Sex analny

Ja sobie nie wyobrażam że mój mąż ma pukac inna na moich oczach

Ja też sobie tego nie wyobrażam. Nawet jak by to nie było na moich oczach. Dla mnie byłby to koniec małżeństwa.

Dla mnie to byłby koniec tej drugiej :smiley: Wpadłabym w taką wściekłość, że raczej nikt by mnie nie opanował.

No ale są pary co się na to godzą. Ma to swoją nazwę ale teraz nie pamiętam

Tak zwane wolne związki.

Ja też potrafie wybuchnąć. Ale staram się nad tym panować. Ja bym nigdy nie poszła na taki układ.

Nie jest to przypadkiem Swinging czy jakoś tak

Tez nie jestem za takimi praktykami. :wink: co za dużo to nie zdrowo…

Widzę tutaj 2 możliwe problemy:

stres, w takim przypadku mozesz sama wziąć penisa w rękę i nakierowac go w odpowiednie miejsce
nieodpowiednie nawilżenie, ktore również zrobiło swoje. Dobrze byłoby zakupić odpowiedni żel. Polecam na przykład Belover, moim zdaniem lepszy i wydajniejszy od zeli unimila i durexa (zapewnia lepszy poślizg)

W tym sklepie jest na przykład bardzo duży wybór żeli intymnych https://intymnosc.pl/

Widzę dużo odsłon a tak niewiele komentarzy. Chyba 'u nas' to jeszcze temat tabu :)

Ja nie mam potrzeby aby obnażać się z każdej strony przed mężem. Chce zostawić coś dla siebie.

Co do wątku to najważniejsza jest rozmowa o tym, potrzeba dużego rozluźnienia. Niezbędne są też lubrykanty takie jak żel, spray.

Sex analny to jest caly czas temat tabu i chyba kazda boi się cokolwiek napisać.  Ja osobiście nigdy nie próbowałam to jest bariera nie do przeskoczenia aczkolwiek rozmawiałam o tym z mężem nie raz. 

a to chyba faceci zawsze mają ochote na takie zabawy?

czy mi sie tylko wydaje?

ja też  nie jestem za tym

Nie mam pojecia kto z tego czerpię większa przyjemność aczkolwiek są ludzie którzy to robią bo w końcu czego człowiek nie wymyśli... :)

ciekawość ludzka nie zna granic;) a ciekawe skad to przyszło i w jakich latach na to wpadli;P

Pytanie tylko czy taki seks jest zdrowy 

Ciekawy wątek i wlanie wychodzi to tak jak dziewczyny piszą że jest to temat tabu :D 

Az zaczelam czytać i natknęłam się na to:

W skrajnych przypadkach seks analny może prowadzić ponadto do wystąpienia innych skutków ubocznych takich jak:

Także zdrowy na pewno nie jest. Tez wydaje mi się ze to faceci chcą eksperymentować albo zwariowane kobietki :)

Mama Em vos w tym jest ostatnio mowili ze na malpia ospe glownie narazeni mezczyzni ze zwiazkow jednopluciowych teraz ucichlo ale pamietam jakie byly pierwsze tezy;)

Szczerze to dupa ma troche inny cel w zyciu czlowieka ;)

A ja czytałam że właśnie geje mają często problemy z odbytem, bo wiadomo po takim seksie.

Nie zdecydowałabym się na to chyba....