Sesje zdjęciowe dzieci

sesje dla dzieci to super sprawa ale i duży koszt dlatego staram się robić dla córeczki samem może nie wychodzą tak
jak u profesjonalnego fotografa ale zawsze jakaś pamiątka jest

Anitko no właśnie to jest najgorsze że na zdjęciach zadko kiedy jest możliwość uwiecznienia całej rodzinki. My mamy taka wspólną sesje z chrzcin, a tak to głównie maż króluje na zdjęciach z córka.

Z jednej strony faktycznie taka sesja to spory wydatek ale jaka radość dla całej rodziny i pamiątka na całe życie ja już mam przygotowane czapeczki i rzeczy zrobione na szydełku dla dziecka to tej sesji zdjęciowej :slight_smile: Dziadkowie nie moga się doczekać a ja zakochałam się w tych fotografiach :slight_smile: śpiących maleństw . Dzieciątko jest malutkie tylko raz więc w perspektywie jak cenne są wspomnienia to nie jest taki wielki wydatek :slight_smile:

Uwazam że warto zrobić taka sesje , lub jezeli kogos nie stac zrobic domową sesje. Ja obecnie nie rozstaję sie z aparatem, w załączniku kilka moich fotek. Jednak wybieramy się na profesjonalną sesje, dziecko tak szybko się zmienia . Ocenicie moje domowe fotki. Teraz zainwestuję w dobrą lustrzanke:)

mraczek80 śliczne zdjęcia maluszka

Koszty nie są małe …ale pamiątka jest wyjątkowa na zawsze :wink: Chcemy zrobić malutkiej sesję ,która urodzi się w styczniu :wink: A sama też pewnie będę ją fotografowała :wink: Sama uwielbiam robić zdjęcia.

Witam :slight_smile: Jestem położną ale z zamiłowania fotografem . Sesję dziecięce to na pewno bardzo fajna pamiątka . Ceny sesji są mocno zróżnicowane . Warto pamiętać o kilku rzeczach kierując się wyborem fotografa . Polecam wszystkim mamom do przeczytania artykuł http://fotosister.eu/bezpieczny-noworodek-na-sesji/ .

Ja jestem z zawodu fotografem i sama robię córce fajne zdjęcia .Ale jeśli ktoś nie ma możliwości samemu zrobić dziecku lub ma zły aparat to jak najbardziej polecam .Jest to pamiątka na całe życie :slight_smile:

U mnie tak samo jak u Nosi sesję robiłam ,gdy córeczka miała 3 tygodnie i płaciłam też 450 zł. Wszystkie zdjęcia mam wywołane i na płycie :wink: Też jestem zadowolona! Super pamiątka na całe życie! Zamówiłam też album wielki z imieniem córeczki i wszystkie zdjęcia z sesji tam wkleiłam :wink: W planach mam zamówić też obraz na ścianę ze zdjęciem z sesji mojej Zuzi :wink:

Mraczek, śliczne Maleństwo, śliczne zdjęcia. Chyba jednak bym zainwestowała w ten profesjonalny aparat na Twoim miejscu :slight_smile:
ps. ciekawe pomysły.

My zdecydowaliśmy się na sesję niemowlęcą gdy synek miał 7 tyg. I nie żałuję. Fajna pamiątka.

My wreszcie teraz na nasza rocznicę ślubu w kwietniu wybieramy się na sesję zdjęciową z dziećmi. Co prawda już młody ma pół roku, ale jakoś zawsze trudno było się nam zebrać. A dostaliśmy ją jako prezent więc trzeba wykorzystać. Będę teraz przeglądać strony żeby podrzucić pomysły fotografowi. Wiem, wiem on wie ale i na sesji ślubnej ja wymyślałam swoje fotki i później sam fotograf mówił, że będzie korzystać z moich pomysłów. Chcę miec fajne zdjęcia, a czasem fotografa warto odświeżyć w jego rutynie zdjęć.

Beatrice aparat zakupiony a to zdjęcia już nowym sprzętem. I mój mały model:)

A u nas coraz gorzej ze zrobieniem zdjęcia, bo modelka ma już swoje humory i teraz woli stać po drugiej stronie obiektywu :confused: Już dawno nie zrobiłam jej na spokojnie żadnego zdjęcia, bo albo nie współpracuje, albo wyrywa mi z ręki aparat :((

Mraczek ale uroczy brzdąc:) świetna pamiątka

Wiecie co, ja się skusiłam ostatnio, ale to tylko dlatego, że odwiedziła nas koleżanka, która robi zdjęcia, bo lubi. I tym sposobem kilka fotek (czytaj około 50) mamy :slight_smile: Takich ładnych, naprawdę ładnych. Teraz jak młoda jest bardziej samodzielna to te zdjęcia wydają mi się fajnym pomysłem, ale za noworodka bym jej nie męczyła. No i wiadomo, że co po znajomości to po taniości :wink:

Proud Mommy my mamy ten sam problem co Ty ;( mała nie luci zdjęć i specjalnie się ze mną droczy
chowa się, i w żaden sposób nie mogę jej przekonać do zdjęcia

Zafundowałam taką sesję jako prezent urodzinowy na roczek. Zapłaciłam koleżance, która niby profesjonalnie się tym zajmuje. Niestety nie zachwyciły mnie jej fotki, jednak do tego trzeba mieć talent.

kotakota masz racje trzeba mieć talent , podejście do dzieci , mase pomysłów na zdjęcia i jeszcze ten błysk w oku który wychwyci najdrobniejsze szczegóły ja się bardzo pasjonuje zdjęciami , niejedno zdjecie wygrało w konkursach ale profesjonalnie nie mogła bym robic zdjęć bo za mało jeszcze umiem , ale może to jest szansa na mój rozwój kto to wiem

sesja roznie może kosztowac od 200 zl nawet do 1200 zl zależy jaka sesja i ile zdjęć …moi znajomi płacili 1000 zl za około 100 zdjęć … bardzo ladne zdj razem ze skórzanym albumem , my robiliśmy sesje za 50 zl tylko 12 zdjęć ale nie jestem zadowolona , liczyly się tylko piniadze wzięli zaliczke a sesje zrobili byle jak , jak już maja pieniądze to maja gdzies , chociaż to zależy od tego gdzie wykonujemy zdjęcia od ludzi i ich podejscia