Myślę, że taka sesja brzuszkiem to wspaniała pamiątka. Sama się na nią zdecydowałam i nie żałuję. Większość zdjęć mam z zasłoniętym brzuszkiem, bo mój też nie prezentował się jakoś wspaniałe, ale bardzo dobrze to wyszło.
Mamnia bierz sesje z brzuszkiem,i nawet sie nie zastanawiaj ! ;)
Z maleństwem będziesz miała całą masę ,czy przez Ciebie czy przez partnera :)
Pamietaj, że tak piękny brzuszek zdarza się hmm że tak powiem nieczęsto :)
Lea, o właśnie na takie piękne ujęcia z sesji warto się zdecydować😊
o tak! Warto zatrzymać te piękne chwile w kadrze
Mnie zawsze ciężko się zebrać na jakąkolwiek sesje, ale pozniej pamiątka jest piękna. Warto.
Pewno, że warto:) ja kilka fot z ciąży gdy byliśmy w Międzyzdrojach i jak mała się urodziła wydrukowałam w większym formacie i porozdawałam najbliższej rodzine:) jeden moj wujo te zdjęcia na lodówce _ i to jest to ,że co w telefonie to w telefonie a co wydrukowane to wydrukowane.
W rossmann zamówiłam, w macie, polecam, super jakość:)
Ja i tym razem robiłam ale u siebie w domowym zaciszu :) tzn dzieci mi robiły:) plus tradycyjna z brzuszkiem przy choince :) wyszły świetnie jak na domowe warunki
Przy choince też mam;). Święta to fajny czas na takie sesje w domowych warunkach;).
Sesję brzuszkowe mam w plenerze i jedna taka w studio. Ale sesje noworodkowa wszystkie say robione w domu i przy tym pozostane
My zdjęcia przy choince mamy już z noworodkiem na rękach :) i też wydrukowałam zdjęcia z okresu ciąży i pierwszych tygodni życia dziecka. Na Dzień Babci i dziadka zrobiłam też mini albumy ze zdjęciami małego. Teraz muszę się zmobilizować żeby wydrukować zdjęcia z następnych miesięcy życia.