W pierwszej ciąży chciałam zrobić sobie takie zdj brzuszka co tydzień, ale po jakichś 14 tyg już dałam za wygraną i odpuściłam... teraz żałuję... a przy drugiej nie miałam aż tyle czasu...
Sesja potrafi być naprawdę piękną pamiątką
Paulinek ja miałam plany robić w sesji zdjęcia jednak systematycznie nie udało mi się robić bo wymioty mi plany pokrzyżowały.
W zdjeciach najwazniejsza jest naturalnosc to jakie jestesmy, bo przeciez chcemy patrzac na zdjevie widziec siebie wspominac to jakie jestesmy, wazne by nasze wady na zdjeciu wygladaly jak zalety i w sumie tak poeinnysmy o sobie myslec bo taka jest prawda, to jak my na siebie patrzymy tak inni zaczna na nas patrzec.
Mi się marzy taka sesja, ale w ładnej sukience np, nie chciałabym tak nago pozowac.
Niestety przez korona chyba nie będzie mi dane, to chociaż w domu sobie porobie.
Taka sesja to super pamiątka, kiedyś podobały mi się zdjęcia w sukienkach, ale teraz jest ich już tak dużo że szukałabym innego pomysłu. Z kolei bardzo kobiece zdjęcia w ciąży do mnie nie przemawiają.
Ważne, żeby fotograf potrafił złapać nasze naturalne piękno
Mi się bardziej podobają sesje plenerowe niż w studiu
Sesje w plenerze są świetne , ale dużo zależy od pory roku . Bo zima słabo pozować w sukience kiedy jest zimno . Ja sie zdecydowałam na kolejną i choćby nie wiem co musi się odbyć :D
Mi się takie sesje zimowe podobają najbardziej. Ale faktycznie kiepsko przeziębić się w ciąży dla kilku zdjęć
Też mam w planach sesje zdjęciową rodzinna (mąż, ja w ciąży i córeczka) ale jeszcze nie wiem czy wykupie sesje czy siostrę poproszę bo też ładne zdjęcia robi
W pierwszej ciąży nie miałam takiej możliwości i żałuję. Teraz zrobiłam sesję i jestem bardzo zadowolona. Nie ma znaczenia czy są rozstępy, fałdki i coś tam jeszcze. Dobry fotograf i tak wydobędzie to coś. A to czy w plenerze, studiu i w czym to już zależy od mamy i pomysłu fotografa. Musi pasować do modelki cała koncepcja.
Moje zdjecia są w studio - mimo, ze było ciepło. Są tak bardzo dobrane do mnie, że zachwycam się nad nimi samolubnie i narcystycznie ;)
Są piękne, bo są moje, bo stanowią pamiątkę, bo robił je wyjątkowy fotograf.
Z pewnością nie rezygnowałabym z takiej możliwości!!! :) Polecam.
Ps. Polecam także sesję noworodkową i rodzinną zaraz po urodzeniu dzidziusia.
Są takie suknie które ukryją niedoskonałości
W pierwszej ciąży była pandemia i żadnych zdjęć nie miałam. W tej ciąży dostałam właśnie od męża voucher na sesję i mogę wybrać czy to będzie sesja ciążowa czy noworodkowa. Korci mnie ta ciążowa ale nie wiem czy w studio czy w plenerze. Coś doradzicie ? Może pokażcie swoje zdjecia
Uwierz mi obróbka zdjęć u fotografa potrawie wiele zmienić. Jeśli nie chcesz mieć widocznych rozstępów to trzeba to powiedzieć fotografowi. Dobry fotograf wie jak nas ustawić abyśmy wyglądały jak najlepiej. Wiem bo miałam już trzy sesję brzuszkowe i z każdej jestem zadowolona a z jednej szczególnie.
Mamina, nie zastanawiaj się tylko zrób brzuszkową.. Ja miałam się wybrać ale stale coś i nie zdażyłąm i teraz żałuję;). Będzie piękna pamiątka.
Mnie się podobają w plenerze, na łące, w kwiatach, boho itp.
W ogóle się nie zastanawiaj! To super pamiątka, a dwa że sesja to super spędzenie czasu do przyszłej mamy. Jeśli tylko dobrze się czujesz to nie patrz na rozstępy czy inne rzeczy! To jest Twoje Cialo, jest piękne! Pamiętaj o tym :)
Cudowna pamiątka. Moje fotki z sesji ciążowej i częściowo z mężem bo miałam pół na pół sama i z mężem. Wiszą do tej pory na lodówce.
Umnie fotki z sesji brzuszkowej i niemowlęcej wiszą na ścianie 😊
Oczywiście, że należy upamiętnić ten piękny moment. My na swojej sesji byliśmy tak bardzo zrelaksowani, w scenerii przydomowych sadów i zieleni. Efekty naszej sesji wywołała moc wzruszeń. To cudowny pomysł